Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo!

Varecha.sk, 30. septembra 2010     5 minút čítania

Stačí pridať recept v ktorom ste použili kávu, a si v hre o kávovar s prevratným dizajnom- Circolo! (Aktualizované 7.10. o výhercov)

Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo získali tieto recepty:

Kávovo-karamelové kuracie prsia so zeleninovým šalátom od používateľa uschi

Pečené kura so slaninou a Coffee Spice Rub od používateľa jo

Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.


Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 7. októbra 2010 pridať vlastný recept, v ktorom ste použili kávu na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme dva, ktorých autori vyhrajú kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo.

NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo, rovnako ako jeho predchodcovia sa vyznačuje unikátnou možnosťou prípravy horúcich aj studených nápojov, ako je napr. Cappuccino Ice. A podobne ponúka i vytvorenie veľkého množstva kávových špecialít značky NESCAFÉ Dolce Gusto – to všetko ľahko, rýchlo a čisto. NESCAFÉ Dolce Gusto oproti konkurenčným prístrojom na porciovanú kávu ponúka najväčšie portfólio kávy a kávových špecialít a unikátnu možnosť prípravy ľadovej kávy (Cappucino Ice).

Medzi ďalšie výhody patrí veľmi rýchla, čistá a jednoduchá príprava nápojov, čo zákazníci môžu oceniť najmä pri mliečnych variantoch. „V dnešnej dobe, kedy sú varianty ako Latte Macchiato či Cappuccino veľmi obľúbené, ocenia spotrebitelia ich jednoduchú prípravu – mlieko je totiž tiež v kapsuliach. Vďaka tomu je zaručená rýchla a čistá príprava s dokonalým výsledkom ako v kaviarni. Na rozdiel od konkurenčných prístrojov odpadáva manipulácia s tryskou a jej nepríjemné a prácne čistenie,“ dopĺňa Kateřina Műllerová, Marketing Manager značky NESCAFÉ Dolce Gusto.

NESCAFÉ Dolce Gusto je Vaša domáca kaviareň. K espresu NESCAFÉ Dolce Gusto od Krups je možné zakúpiť aj doplnky v dizajne NESCAFÉ Dolce Gusto, napríklad šálky, poháre, lyžičky či praktický držiak kapsúl. Viac informácií na www.dolce-gusto.sk alebo na www.krups.sk. Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 30. septembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 7. októbra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu s použitím kávy počas trvania súťaže. Všetky takéto recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • <

    Diskusia k článku

    kucharronald
    Jé :) dnes som sa potešil :) Práve takýto ,,kávomat" by som potreboval domov :) chodím na baristický krúžok, kde je takýto istý kávomat...My to voláme kávomat :) Viem, že sú tu lepší odomňa, ale trošku si zabojujem o výhru :) Bolo by super, keby som aj doma vedel spraviť tie isté kávy, ktoré v škole :)
    alexdidi
    Káva z tohto kávovaru je fantastická, príprava jednoduchá a rýchla...už dávno po ňom poškuľujem a na kávičku z neho chodím ZATIAĽ ku priateľke...myslím, že mám čo robiť, aby...........
    egreska
    tak toto je už ine kafé...ja som tiež potajomky drgala do manžela ked som ho zbadala v nay-ku ale odozva žiadna-len taky lahký úškrn a miknutie hlavou- tak sa budem musiet posnažit teraz ...hmmm
    dorisa
    Tak, to by sa naozaj hodil doma takýto krásny kávomat. Poslala som skromný recept, ktovie, možno motyka vystrelí!
    angelheart
    @elisticka - s Tvojou šikovnosťou? To nemôžeš myslieť vážne ... čo potom my ostatní? Ja zatiaľ s malou dušičkou rozmýšľam, čo by som ukuchtila, čo tu ešte nie je ... :) No, uvidím.
    michsamant
    pribudaju super receptiky s kavou, tak som zvedava kto bude ten stastlivec, drzim vam vsetkym palce ;)
    sjuz
    ja teda nie som kávičkárka, skôr čajíčková, ale všetkých držím palce a som veľmi zvedavá, kto bude ten šťastný:)
    jody
    Nech vyhra ktokolvek, zasluzi si to. :-) Gratulujem vopred.
    tetuska
    nemám šancu, kávovary sú len dva a varecháčov x-krát toľko, ale mám ešte šancu jediný deň a to zajtra, tak to predsa len skúsim, niekedy aj motyka vystrelí..
    45katka1
    Kto neskúsi - nevyhrá a za pokus to stoji,nie?? A ked už nič iné..aspon máme zas zopár nových super receptov a kávička nám bude chutiť nadalej aj tak:-)
    tetuska
    akosi som na to pozabudla, ešte mám na recept približne 45 min. do polnoci, ha-ha-ha, a ráno na 6.00 do práce...
    alexdidi
    Blahoželám výhercom....užite si a vychutnávajte naozaj výbornú kávičku...




     



    TOPlist