Od kapusty nielen chlap hustý

Redakcia Varecha.sk, 9. októbra 2017 o 08:00

Čerstvá alebo kyslá, kapusta má v našej kuchyni svoje čestné miesto. Hodí sa do polievky, k mäsu, cestovinám i do slaných koláčov. Nech sa páči, stačí si len vybrať.

Zapečená prekladaná kyslá kapusta (fotorecept)


Foto: Cesminaz



Obyčajná domáca kapustnica (fotorecept)


Foto: Shukvacik



Bryndzovníky a kapustníky (fotorecept)


Foto: Listickakmotricka



Široké nudle se zelím a gazdovskou slaninou


Foto: Mijaita



Chilli kapustnica (fotorecept)


Foto: Thechillidoctor



Pečená kapusta s parmezánom a slaninou


Foto: Boise



Bezlepkový kapustový koláčik


Foto: Elisticka



Slané kapustníky


Foto: Mojaradost



Kuracie stehná na kyslej kapuste (videorecept)


Foto: Surik



Sójový segedínsky guláš (fotorecept)


Foto: Eruska25






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend
















Zdravé recepty na celý týždeň

















Komentáre k článku:

Pridaj komentár k článku:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist