Láska ide cez žalúdok aj počas sviatku všetkých zamilovaných

Inzercia, 31. januára 2014     3 minúty čítania

-Inzercia-
Vedeli ste, že jedenie čokolády spôsobuje intenzívnejšie vzrušenie? Výskumníci sledovali mozgy a srdcovú frekvenciu párov, ktoré sa bozkávali a následne jedli čokoládu. Obe pohlavia preukázali výraznejšiu stimuláciu počas jedenia čokolády. Nech už sa rozhodnete stráviť valentínsky večer akokoľvek… určite by vám nemalo chýbať toto sladké pokušenie.


Tento deň by ste však nemali celý stráviť v zástere, preto vám ponúkame zopár rýchlych tipov! Vyskúšajte napríklad recept:








Čokoládové fondue



Foto: Mondolez

Valentínske čokoládové fondue.


Za pár eur zoženiete aj malý srdiečkový fondue set. Pod miskou v tvare srdca je sviečka, ktorá ohrieva čokoládu. Ani v tomto prípade nebude mliečna Milka zlou voľbou! Vzájomné kŕmenie čokoládovými jahôdkami vám určite osladí valentínsky večer.

Romantická večera

Najjednoduchším receptom je však pozvať partnera na večeru do reštaurácie. Žiadne varenie, žiadne špinavé hrnce alebo sklamanie z pripáleného koláča. Pralinky Milka tento rok hľadajú odvážlivcov, ktorí sa neboja svoju lásku vyznať nahlas a ukázať ju celému svetu. Najkrajšie vyznania odznejú v rádiách a šťastným výhercom naservíruje darčekový poukaz na romantickú večeru alebo pralinky Milka.

Tento článok je kombináciou faktov a sci-fi, ale ak si trúfate niekomu úprimne a nahlas vyznať lásku, kliknite na www.povedztosmilkou.sk.









 



TOPlist