Cukor ako kedysi

P.R., 18. januára 2018     2 minúty čítania

Hrubé kryštáliky cukru, kto by si na ne nepamätal? Kolobeh života bol vďaka nim sladký a plný vynikajúcich dobrôt, ktoré gazdinky s láskou pripravovali. Považský cukor priniesol limitovanú edíciu kryštálového cukru, ktorá v sebe ukrýva hrubé kryštály.


Foto: Stvory z kuchyne


Kryštáliky do veľkosti 3,5 mm sú ideálnou ingredienciou pri pečení dobrôt z kysnutého cesta, piškótových zákuskov či koláčov, ale aj pri príprave voňavého a chrumkavého chlebíka.

Ak ste doteraz mali obavy z prípravy kysnutého cesta, tak s hrubými kryštálikmi vám to pôjde jedna báseň. Potrebujete k tomu len tie správne ingrediencie ako droždie, mlieko a samozrejme nezabudnite pridať štipku cukru. Práve ten pomôže cestu, aby bolo krásne nakysnuté. Potom sa stačí už len rozhodnúť, či urobíte buchty, koláče alebo pizzu. Inšpirácie na recepty s kysnutým, piškótovým alebo chlebovým cestom, nájdete na stránke http://sweetfamily.sk/repaky/. Limitovanú edíciu hrubého kryštálového cukru hľadajte vo vybraných obchodných reťazcoch. Považský cukor vám želá dobrú chuť a veľa zábavy pri pečení!













 



TOPlist