Slaný Pondelok:
10x perkelt či paprikáš, tento raz bez mäsa

Redakcia Varecha.sk, 24. júna 2019     7 minút čítania

Nech už to voláme akokoľvek, dusené mäso na spôsob perkeltu alebo paprikášu sa teší veľkej obľube. Dnes si ich pripravíme 10-krát v bezmäsitej verzii. Áno, aj tak sa dá...

Hlivový perkelt (vegan)


Foto: Mitzy



Sójový paprikáš s haluškami


Foto: Pravda - Ľuboš Pilc



Kuriatkový perkelt (fotorecept)


Foto: Gordonko



Cuketovo-hubový paprikáš


Foto: Zabiatko66



Cukinové palacinky plnené hubovo-hráškovým paprikášom (fotorecept)


Foto: Kukulienka71



Tekvicovo-zemiakový paprikáš (fotorecept)


Foto: Cesminaz



Hlivovo-šampiňónový paprikáš (fotorecept)


Foto: Sandra



Cuketový paprikáš (fotorecept)


Foto: Evusik



Mrkvový perkelt


Foto: Mariaklara



Hráškový paprikáš (fotorecept)



Foto: Babkamt






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend












Zdravé recepty na celý týždeň
















ANKETA: Varíte občas perkelt alebo paprikáš bez mäsa?

42,9%



57,1%







Diskusia k článku

hannes
Nuž recepty sa mi celkom páčia, má to ale jednu vážnu chybu. A síce - ZAPAMATAJME SI NAVŽDY: - PERKELT JE NA PAPRIKE A BEZ SMOTANY. ABY TO BOL PAPRIKÁŠ, PRIDÁME SMOTANU!!!!!!!!!!!






 



TOPlist