Rôzne

Zuzky, Zuzanky, Zuzuľky...

zdezda - fotkazdezda, 12. augusta 2011

Včera ste mali sviatok a nikto vám nepísal z varecháčov, že aby vám bolo fajn a aby vám dobre fungovala vareška, tak to naprávam a zo srdca vám to všetkým prajem:-))) No ale som aj zvedavá, čím ste pohostili tých, ktorí na vás nezabudli, alebo ste si oslavu odložili na predpovedaný pekný, letný víkend?

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
A vieš že nemám okolo seba žiadnu Zuzku? A ako tak to sledujem tak ani Aničku, Olinku, Mariku .... len samé modernejšie: Adriana, Renata, Simonka, Silvia. Asi mladým mamičkám sa páčia viacej modernejšie mená. Pripájam sa i ja a želám všetkým Zuzanám pevné zdravie a aby sa im nič v živote ani v kuchyni nepripálilo.
3sandra3
ja tiež nemám okolo seba žiadnu Zuzku, iba bývalá spolužiačka je Zuzka a tej som popriala na Facebooku
truxo
aj moja žena je Zuzanka a robili sme zakusok s varechy na oslavu :)
ancicka
Zuzičkam varecháčka prajem hlavne veľa zdravia,aj ked oneskorene!
denykevagyok
Zuzanky ďakujú:-)))Moja oslava sa koná zajtra na chalúpke,tak už len aby to počasie vydržalo.
dorisa
všetkým Zuzankám aj ja prajem veľa zdravia a uspechov. A dnes je Darinky, tak, ak niekto je Darinka, tak aj tej prajem:)
zuzka193
Ďakujem. Aj ja som robila koláčik z Varechy, na ktorý som sa chystala už 1 rok.
bozulka
Pripájam sa aj ja,mám Zuzky aj som súkromne gratulovala.Máme tu jednu "velkú" Zuzku @sjuz... !!! A je mi ľúto že som zabudla na @zuzi čku, Tak teda veľa zdravia,šťastia a nech vám to dobre varí na Vareche !!!!
sjuz
ja vám všetkým ďakujem veľmi pekne:) a tiež sa pripájam ku gratulácii !!! no, ja som nerobila vôbec nič, len som otvorila bonboniéru, ktorú som dostala:)) - ja totižto robím pohostenie na sviatky iných mne blízkych, a keď mám sviatok ja, nechám sa pozvať:)!