ahojte vsetci :) ...
mam otazocku a snad mi odpoviete lebo ja uz som preguuuglila internetom a nejako som nenasla taku laicku spravnu odpoved...piekla som uz po niekolky krat tortu a to konkretne tuto: varecha.pravda.sk/recepty/najlepsia-cokoladova-torta/3588...
stale bolo vsetko ok az vcera sa mi ten krem z mascarpone a slhacky 33% zrazil....neviem ci som slahala dlho alebo ci som spravila inde chybu? netusim ale teraz mam v chladnicke hrudu mascarpone lebo po zrazeni som tu slahacku zliala do drezu a to huste mi ostalo....chcem sa opytat teda ci to mascarpone bude pouzitelne ?ak ano tak prosim ako?mate niekto podobnu skusenost ?tortu som dokoncila ale musim povedat ze krem ktory som pouzila bol len z nudze cnost a to nemeni nic na veci ze tato torta z receptu je uzasna a ja ju nadalej chcem piect v pripade potreby ... :) za dobre rady z vasich skusenosti kraaasne dakujem
Ahoj.
Pravdepodobne si krém miešala pridlho a rýchlim tempom.
Želám úspech pri novom pokuse!!!