Rôzne

Zoznam receptov

xanadu1955 - fotkaxanadu1955, 16. februára 2011

Vie mi prosím niekto zo skúsených varecháčov poradiť kde na Vareche nájdem zoznam receptov. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

sandratamer
@xanadu1955 , hore v lište pod logom Varechy klikni na recepty. Tam ich máš zoradené podľa toho, ako boli pridané. Pod tým sa ti zase zobrazia jednotlivé rubriky zaradenia receptov. Keby niečo, pokojne nám napíš na redakčný mail, poradíme čo treba.
xanadu1955
Mílá @sandratamer ešte raz ďakujem za odpoveď ale vzhľadom k tomu že som dotaz bohužiaľ nezadala presne tak mi ani Tvoja odpoveď nepomohla, moja otázka mala presne znieť ako nájdem recepty podľa názvu jedla to ostatné hľadanie receptov zvládam dobre ale keď si pamätám názov tak to nemôžem nájsť bola by si taká dobrá a pomohla mi s tým ďakujem
xanadu1955
Tak už som to zvládla trochu som sa pohrala a musela som si klepnúť po čele, bohužiaľ moje oči nie sú najlepšie a keď sa horšie orientujem na nejakej stránke tak mi to trvá dlhšie ale už som to našla, ďakujem ešte raz za ochotu a chcem Tebe a celému kolektívu redakcie Varecha poďakovať za ochotu a za prácu, ktorú pre nás ostatných varecháčov vykonávate a tak sa nedajte odradiť zlými ohlasmi my ľudia sme už taký nie sme s ničím spokojní a niektorí to musia aj hlasno povedať namiesto toho aby boli radi že niekto pre nich nezište niečo spraví tak ešte raz ďakujem a veľa úspechov všetkým členom
sandratamer
ajaj, jasné, myslela si vyhľadávač... Vďaka za milé slová, občas to aj nám dobre padne. Nabudúce pokojne napíš na náš mail, tam je tá komunikácia rýchlejšia keď je nejaký problém..
xanadu1955
Ďakujem za rýchlu odpoveď a ešte raz srdečná vďaka za všetku Vašu prácu
vieraa
xanadu1955
Ak chceš si nájsť nejaký ten recept tak si zadaj jeho názov do okienka "Hľadaj v texte" potom potvrdíš enter a ak ten recept je na vareche mal by sa Ti zobraziť.