Rôzne

Zdravie

elba - bez fotkyelba, 7. novembra 2015

ďakujem za rady na zníženie cholesterolu -ešte otázka .kde dostať spomínaný čaj-
PU EHR

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
v obchodoch so zdravou vyzivou, v cajovniach , DM, ale aj v marketoch, akurat pozeraj hore na tie drahsie, na urovni oci su sackove :-)
bubaya
Pu Erh. Kupuj sypaný ak máš blízko čajovňu, nie sáčkový, a drahší radšej ako lacnejší. DMkárske dopadli dobre vv testoch. Má takú zvláštnu zemitú príchuť, nie každému chutí, treba si zvyknúť, a krásnu tmavojantárovú farbu.
levand
ten čaj sa predáva v Kuala - Lumpur to je mesto neďaleko asi 10 000 kilometrov.
bubaya
levand, nemusíš si pre každý drist zakladať nový nick. To je jedno koľko ich máš, lebo stále píšeš z tej istej IP adresy, ktorá je veľmi ľahko vystopovateľná. Program na zistenie tvojej IP adresy sa dá na nete kúpiť za 29,99 dolárov. Databáza internetového providera je hacknutá za pol hodiny. A teraz môžeš čakať, že ti kukláči vykopnú dvere a odvlečú ťa v klepetách na políciu. A následne uverejnia tvoje meno, fotku a adresu aj na Vareche, nech sa zabavíme aj my.
evanaaa
Buď je to vtipkár so zmyslom pre humor a baví nás, alebo potom niekto, kto by potreboval pomoc. A že ho to aj baví......
babidka
Noooo, ak je vtipkar tak velmi vtipny nie je :-):-) Mne to pripada ako keby sa hralo nejake asi tak 9-10 rocne dieta ...:-)
evanaaa
@babidka , tiež som si myslela - také "duchaplné" komentáre, no, ako som písala aj hore.