Rôzne

Zaručene to funguje :-)

merilin17 - fotkamerilin17, 8. marca 2011

Ahojte žienky ,pred necelými dvoma mesiacmi som tu objavila jeden príspevok,kde sa písalo a chválilo stravovanie podla A.Mačingovej,teda najprv 28 denný detox,a potom stravovanie podla semaforu.Chcem sa vám pochváliť,že od 15.1.2011 mám -10kg:-),vôbec som pritom netrpela ako pri nejakých iných dietach, a nebolo ich málo,ale čo je podstatné, že z môjh ťažkého obdobia ma tato detoxikácia tak naštartovala,že to odporúčam každej z nás....skratka citim sa super,aj psychicky aj fyzicky,mam chuť opäť žiť,variť ba priam vyvárať mojim 5 krkom:-).Robím to s veľkou láskou a chuťou.

@zareaguj


Diskusia k téme

lucylee
áno, je to fakt super, mám odskúšané, tie jedlá sú fakt chutné...
elantra
postne sem prosim niekto link k spominanemu prispevku? dakujem :)
lucylee
ale, nie, som prestala, som darebák, ale zase chcem začať :)
ursula4
@merilin 17 prešla som celú diskusiu,ale už to tu nie je.Prosím ťa,môžeš to sem znova vložiť?Ďakujem
merilin17
je to fakt super a som ochotna vam poradit aj cez email ak chcete,lebo je to taka úžasna vec že až,nech sa páči moj email: marika.g17@gmail.com kedykolvek sa mi ozvite nebudete rušiť
violetacamorova
Tak to je super blahoželám ti, ja som to odporučila mojej sestre, ona sa pre to veľmi nadchla, ja uvidím či vydržím...
julica
@merilin , veď skús niečo napísať tu. zatiaľ som sa dozvedela, že diéta sa drží 28 dní, čo je "doba regenerácie bunky" - vyzerá to ako pekná blbosť, lebo nie je bunka ako bunka, bunky sa nevymieňajú odrazu atď... Odstraňovať usadené nečistoty z čreva - každý lekár vám potvrdí, že v zdravom čreve sa žiadne nánosy nevatvárajú... ale rada by som vedela viac
merilin17
jojo efekt nehrozi lebo chudneme z tuku a nie zo svalovej hmoty....o tom všetkom v knihe presnejšie...musite byt ale rozhodnuta zmenit vase doterajsie stravovacie návyky
merilin17
julica to nieje dieta!..kukni na link www.lahkechudnutie.sk zle si sa dozvedela...28 dní prebieha detoxikácia a následne stravovanie podla semaforu,kt.najdeš v knihe...neamies byt poplasena/taka som bola aj ja na zaciatku /lebo potom robíme zbytocné chyby.pekne sa oboznám so vsetkym čo je na tom linku,prečítaj čo ta najviac zaujalo,kup knihu a zacni,a po chvili mi napises ako super sa citis...ja som badala zmeny uz po7 dnoch,samozrejme ze @jelica musis sa riadit podla jedalnička ktory je v knihe.prepáč že som tu skor niečo nenapisala,ale odpovedala som žienkam kt.mi napisali na email a maju o to záujem...neda sa robit 4 roboty naraz.verim že mi to odpustíš,a okrem toho este 4 deti a manžel:-)ale v pohode:-)s usmevom na tvari:-)
mariaklara
Merilin, ja som pred tromi rokmi absolvovala detoxikáciu, tiež som pred tým mala veľké zdravotné problémy. Vďaka tomu sa mi zlepšil zdr. stav, cvičím každý deň, a prešla som na iný spôsob stravovania. Už som tu o tom písala. Pri tomto treba mať len pevnú vôľu. Držím ti palce, aby si vydržala.
julica
@merilin , ja chudnúť ani nechcem, link som si prečítala, svoje pripomienky napísala, knihu si nekúpim - na takéto zázraky neverím. všetky podobné aktivity majú podobné prejavy - niekto sa zaregistruje na nejakom fóre, začne s tým, že mám zázračný recept na schudnutie (zdravú pleť, bezchybné vzťahy, dosaď hocičo iné...), ale musíte mi napísať email. Potom sa dozvieme, že podmienkou získania informácie je kúpa niečoho (tentoraz knihy). Rovnako otrepaný scenár. Nie, neverím Vám. Zdravá strava má svoje účinky, zahalená do neviemakých tajomstiev však nie!
julica
P|S: jojo efekt nemá nič spoločné so strácaním svalovej hmoty
letisia
Tuším sa sem dostal nejaký netový škriatok a vložil čudné príspevky bez slov :-)). Závidím ti tvoj úspech. Daj odkaz na nejakú stránku, z ktorej si získala tú diétu. Môžem si to aj vygugliť, ale zaujíma ma podľa čoho si postupovala ty.
letisia
Žiadny škriatok, to sa iba mne tak zobrazilo, ale už je to v poriadku.
julica
Prečo sa mi tu ukazujú len dátumy príspevkov, mám zablokovaný vstup do tejto diskusie? :)
merilin17
@julica ,nechap to zle,ja tu nikoho nenutim aby so kupil knihu,a ani by mi napisal,svoj email som tu dala len preto aby som zienkam pohla,tak aj mne pomohli,a už je to na kazdej jednej ako sa rozhodne.nebudem sa tu s tebou hadat co je alebo nieje jojo efekt a podobne.mne to je jedno čo si mysliš,a ked nemáš chuť tak sa nezapajaj .nikto nikoho k ničomu nenuti.nemam v umysle skodit ludom,len som sa podelila s tym čo mi pomohlo.to je celé.takže tak.ktovie s čim súvisi ten zablokovaný vstup:-)
tizian1cat
Jediné, čo pomôže je neprijať viac potravy ako vydáme. Strava má byť pestrá ale nie to, čo je zväčša na slovenských tanieroch - dvakrát obaľované režne z opraženými zemiakmi a koláče so šľahačkovo-maslovými plnkami!!!! Videli ste v lese behať jeleňa s krémešom???? Alebo opicu so šniclom s majonézou??? V prírode nenájdete obézne zviera, len v zajatí a na gauči v domácnosti. Detoxikácia je totálna blbosť - my nie sme otrávení, len prejedení!!!
julica
Ja sa s tebou takisto hádať nechcem, len som sa so scenárom lanárenia klientov cez internet stretla už neraz a vyzeral presne ako tento tvoj. Veď prečo niečo o tom chudnutí nenapíšeš, napríklad to, čo rozposielaš mailom? :)
vcelka
@tizian1cat ; však už neblbni. Jeleň s krémešom...To by mohol rovno behať za futbalovou loptou... Tak sa to preboha porovnávať nedá. A myslím, že tie obaľované rezne a mastné koláče už nie sú hlavnou stravou tohto národa... Však neopakujme informácie, ktoré boli platné pred pätnástimi rokmi. Lebo potom si dosť ľudí povie, tak toto sa ma netýka, pretože ja sa tak nestravujem. A pritom vôbec nevieme, ako sa teda stravovať - raz je na výslní maslo a raz margarín, raz uhľohydráty, inokedy bielkoviny.. Ale tiež si myslím, že detoxikácia je fantázia a že merilin17 mohla namiesto všeobecnej ódy napísať hlavné zásady tohto stravovania. Lebo ak nie, tak musím pridať, že sa v poslednom čase vyrojilo veľa "expertov" na zdravé stravovanie, opisujú jeden od druhého ,knižky sa rodia ako výcuc z výcucu... ako kedysi s oddelenou stravou... takže žiadne hlbokomyselné tajomstvá to nie sú. Podobne ako ani tajomstvo, že každý má svoju ideálnu hmotnosť, či sa mu to páči alebo nie a že za normálnych, zdravých podmienok nebude mať menej, ani keby sa po...
1x ocko
ajatinka
Vážení, ja aj môj manžel aj moja priateľka držíme túto 28 dňovú diétu a môžem prehlásiť, že to funguje a tie plané (sprosté) reči, čo niektorí z vás tu píšu sú len na vašu hambu. Buď sa rozhodnem a nešpekulujem, alebo až pochybujem tak na to kašlem. Nám trom to pomohlo a ideme už do ďalšieho kola po troch mesiacoch Semafore. Keby to nefungovalo tak nejdem do toho znovu. Niekedy sa nejedná o váhu, ale o centimetre, ktoré ste schudli a pritom nemáte kožu ovysnutú. Cítim sa oveľa lepšie, nie som tak unavená, a ani strava nieje taká, aby sa ro nedalo jesť. V minulosti ľudia sa neprejedali, neležali, stále niečo robili. Samozrejme treba aj trochu pohybu, stačí prechádzka, netreba navštevovať Fitnes. Každý sa musí rozhodnúť sám, keď jeden skočí z mosta, nemusíme skočiť aj my!