@sjuz vygoogli si rezbarstvi-slavik, pán posiela k formičkám aj originálny recept. je to iné cesto, hotový medovník je tuhý, nesmie sa nafúknuť, lebo by sa stratil vzor. skôr pekná dekorácia, ako na konzum. máme od neho so sestrou radielka a formičky na cukrovinky. v tých sme to cesto vyskúšali. štetcom namočeným do práškového cukru potrieš formičku, vtlačíš cesto, vyklepneš na plech. ide to celkom šikovne. možno formičku máš a hľadáš recepty? napíš mi na irena249@gmail.com ak chceš :-)
@sjuz myslím, že už aj tu to bolo, aj ja robievam vtláčané medovníčky, recept podobný, ako bol uvedený vyššie, cesto rozvaľkám na vzorovanej tácke a vykrajujem, alebo som robila do klasických formičiek na medvedie dlabky, ktoré som vysypala múkou, perníčky hneď po upečení natieram rozšľahaným vajíčkom, zotrie sa prebytočná múka a sú krásne lesklé.
Je to však iba nahrážka , nie to, čo si asi hľadala.
iný postup ale krásne, nemám odskúšané, držím palce.
Je to však iba nahrážka , nie to, čo si asi hľadala.
www.rezbari.cz/vyrobek/804/...
@sjuz Je to p.Radim Salamánek
rsalamanek@seznam.cz
cena se pohybuje podle velikosti a náročnosti.
Ať se dílo daří,potom dejte fotečky.