Rôzne

Vysoká úroveň Varechy

klaura - fotkaklaura, 14. januára 2011

Ja to musím napísať ... v poslednej dobe som totiž unesená z receptov pridávaných na Verechu ... čo recept - to skvost. Aj keď mnohé jedlá som robievala aj predtým, tu sú ozvláštnené rukou autorky, každá pridá svoj grif a jedlo je už iné, priam nabáda k odskúšaniu ... a ja skúšam a skúšam a skúšam ... teším sa na každý nový recept od vás :).

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
Súhlasím, je tu vysoká úroveň receptov, preto by si zaslúžili aj vyššiu úroveň Varechy.
evusik
súhlasím.... úžasné recepty.... úžasné aranžovania.... úžasné fotky.... je tu veľa šikovníčok a šikovníčkov ktorí to vedia skĺbiť všetko spolu do úžasného celku :-)
mariaklara
Súhlasím s vami, je to niečo úžasné, každý deň nové aj staronové, oprášené recept, (tak ako píše klaura, samé skvosty). Všetkým vám patrí vďaka!
kuchticka
Viacej chvaly napisat ani nemozem ako je tu predomnou. Dakujem vsetkym, co sa tolko snazia, aby nasa Varecha taku UROVEN mala aku ma. Super fotorecepty!!! Obdivujem a dakujem vsetkym. :))))
alexdidi
Tiež ma každý deň uchvacuje to množstvo vynikajúcich receptov a tiež ich aj mnohé skúšam, kuchárska kniha ja plná a ja sa stále teším na ďalšie....za to všetko, že vôbec Varecha existuje však patrí poďakovanie aj redakcii a ich keď by sa dačo dalo i vylepšiť, všetko chce aj svoj čas....alena45,neviem teda, prečo si s ňou až tak nespokojná....
hubarka35
Máte pravdu baby-že je to skvelé,hlavne všetci ktorý sa na vareške podielaju,snažia,pridavaju,fotia a zverejnia niekedy také super recepty čo sa mne o nich ani nesnivalo-maju moj velký obdiv...Ja odkedy som tu registrovaná na iný portál ani nejdem sem tam facebook kuknem,včera mi priatel povedal že odkedy tuto s Vami varim,tak sa snažim i v kuchyni-a je to čoraz lepšie,chutnejšie....čo ukuchtim...už mu ani nevadi že sedim pri počitači.....no ale musim sa dožit aj 100 rokov,aby som všetky recepty čo chem vyskušala..Tak Vám dakujem všem....
egreska
aj ja nápodobne ,niekedy si musím nasadit naspät sánku od úžasu :-) len keby toho času bolo viacej na všetko ...
babidka
len keby som z toho vsetkeho tolko nepriberala:-)Receptov ktore sa mi pacia je vela , mnohe z nich som odskusala a vacsina jedal mala u nas uspech ....ale aj moja vaha zacala stupat ! uz vidim, ze musim prejst na system miniaturnych porcii a robit radsej niekolkochodovy obed aby som vsetky tie jedla /podla mojho nazoru/ ktore si zasluhuju moju pozornost aj vyskusala :-)))))) Kazdemu chuti nieco ine ale vsetkych nas spaja zaujem o varenie a o kvalitne jedlo .Varecha je taka moja kamaratka na kazdy den ......
michsamant
Pre mna Varecha nie su len recepty...a ten koho sa to tyka, to urcite vie ;)
ketty3811
Súhlasím so všetkým čo ste tu napísali.Ja som tu tiež každý deň.Sú tu výborne recepty a výborná partia ľudí.:-)Ale ja fak neviem,kedy to všetko stihnem vyskúšať.Asi budem musieť ako @babidka robiť viacchodové miniporcie.:-))
sandratamer
Odkedy tu pracujem sa zmenil môj život. Som síce zavalená prácou, ale keď človek svoju prácu miluje, všetko ide ľahšie. Naučila som sa kvalitnejšie variť, kupujem suroviny, o ktorých som pred rokom aj pol ani nechyrovala, a dnes sú bežnou súčasťou našej kuchyne. Ale čo je absolútne najdôležitejšie a "úplne najviac" (to sa včul tak medzi mládežou hovorí) je tá kopa skvelých ľudí. Ste ako moja druhá rodina. Všetky tie srandy a hádky a vysvetľovačky a prekáračky - to sa predsa deje v každej rodine :-)
hubarka35
Suhlasim so všetkými-hlavne našej milej @sandratamer želám vela elánu,dobrých receptikov a chuti v živote,no i ostatnym čo sa podielaju na fungovani varešky....
sladkacokolada
zdielam Váš názor, že Varecha je super portál, ja si ho pozriem niekolko krát za deň, aby mi náhodou niečo neušlo:-), veľa nádherných receptov mám vo svojej kk, niektoré som aj vyskušala, fakt sú super, len sa od nich priberá, tak ja len tak zmierou. Závidím varecháčkam, ktoré sa učia variť a sú na vareche, aké to majú jednoduché:-). Keď si spomeniem na svoje začiatky: telefón v ruke, mamina na linke, ja slzy v očiach, lebo som nevedela čo s tým čo mám v hrnci:-). A teraz mi syn občas telefonuje z internátu v Ba, že ide variť a ma super recept z varechy... Tak to je úžasné a chválim toho, kto vymyslel túto stránku a želám všetko dobré.
bambitka
Ja sem nakuknem viac krat za den a mnozstvo receptov som uz vyskusala,ale stale cakam na nieco nove a vyborne,llebo tu je studnica receptov nevycerpatelna.Varecha je super a na ine portaly uz skoro vobec nechodim.Som vdacna svojej kolegyni,ktora mi stranku odporucila.Velka vdaka patri @sandratamer ,ktora to tu pekne kociruje:)))))
babi
musím súhlasiť zo všetkými príspevkami, bolo tu už povedané asi všetko. Super recepty, výborné , poučné a vtipné diskusie a zážitky, ale čo je pre mňa veľmi milé, že som si tu našla nové priateľky, aj keď zatiaľ /až na jednu/ virtuálne,
frezia68
Samozrejme že súhlasím a výborné na Vareche je aj to,že je medzinárodná,lebo príspevky sú z každého ( no,skoro z každého ) kúta tejto matičky zeme a každý,kto vie,poradí,ak treba.Je tu súdržnosť a aj "poradňa",aj vtip,aj smutné zážitky.Je tu život.....
zdezda
Varecha je supiš, všetci ste supiš ! A je to! :-)))))))
gittka
užasné a supeeeeeeeeeeeer.amen ako povedala,vlastne napísala miška!!!!!!!!!!!!!!!!!
sovka62
Ja na žiadny iný portál nechodím, len na Varechu. Nikdy som si nemyslela, že by som bola schopná denne niečo otvárať, sledovať čo sa deje, aké nové recepty, zážitky diskusie pribudli. Počítač som používala ako prostriedok nevyhnutný pre prácu a hneď po práci som ho s veľkou úľavou vypínala. Ale Varecha ma dostala, toľko milých, šikovných ľudí, toľko receptov, ktorá lákajú vyskúšať a dokonca vymýšľať niečo nové a tá úžasná amtosféra...... Ďakujem @sandratamer i ostatným tvorcom Varechy a vám všetkým za to, že ste a za to že ste tu.
marianne69
...tiez si neviem predstavit,ze by som tu aspon raz denne nenakukla,ak mozem a neponorila sa do citania tych fantastickych receptov,diskusii a zazitkov.Velka vdaka za nu: Varesku:-)
andys
Ja sa tiež pridávam, Varechu som našla pri hľadaní receptu na Sacherovu tortu a nedávno som varechománii prepadla i ja. A klobúk dolu aj pred redakciou, keď musí skontrolovať každý recept pred zverejnením - a málo ich nie je. Nie je to sranda a robí to prakticky hneď po pridaní receptu. Tiež som robila adminiku na jednom známom portáli a viem, že byť takmer neustále k dispozícii nie je med lízať. Takže vďaka vareškárom za vynikajúce recepty a vďaka redakcii za starostlivosť o nás :)
hubata
Pridávam sa, je tu super, pokecáme si, poradíme, zasmejeme sa Ďakujem !
cistinka
V poslednej dobe sem chodím len v noci, keď už padám únavou, aby som si aspoň prečítala, čo je nové doma :-)
danculka
Ja som veľmi prekvapená z mladých ľudí,s akým záujmom prispievajú na ,,Varechu,,a vždy ma niečím prekvapia a poučia i v mojom veku, žasnem každý deň..
evanaaa
Čo ešte dodať, keď ste všetko povedali aj za mňa,ale neviem si za svet spomenúť, ako som sa sem dostala, totiž, ako som Varechu našla. Ale odvtedy jej blahorečím, mnohokrát, keď sa rozhodujem medzi TV, knihou ( a to som čitateľka-fanatička) a Varechou, tak asi viete, kto vyhráva. Stačí pozrieť na čas, kedy toto píšem - a panebože, veď už musím aj spať! Tak teda, dobrú noc a zajtra nezabudnite......
makinka31
Varecha je asi odjakziva najpouzivanejsi "nastroj" v kuchyni (teda pri priprave) a ako vidim, uz aj virtualna ju dobieha, pretoze aby sme tu nasu varesku chytili do ruky,tak musime nacerpat inspiraciu a ta je prave tu! vdaka vam vsetkym za super napady....