O Varecha.sk

Vylepšiť kuchársku knihu?

mauosko - fotkamauosko, 4. februára 2012

Možno pre niekoho bude znieť môj návrh úsmevne, ale neva. Ja by som privítal, keby KK admin upravil tak, že by si jej užívateľ recepty mohol dopĺňať o svoje poznámky k jednotlivým receptom. Neviem ako ostatným, ale mne by to pomohlo. Nie všetky recepty sú úplne vyčerpávajúce (pre takých "majstrov" ako som ja :-))) Pri varení by som pre svoju chuť niečo vylepšil, ubral , pridal poznamenal si výsledné množstvo.... Keď sa po čase dostanem k tomuto receptu , zabudnem. Teda ak KK tak úplná ako babičkine lístky a písanky s poznámkami. Alebo nie? Či?

@zareaguj


Diskusia k téme

3sandra3
to už bolo viackrát navrhované, zatiaľ to stojí na bode mrazu ...
jarca
Áno, už to tu bolo žiadané a dokonca aj sľúbené viackrát. Myslím, že
by nám to pomohlo, ja sa tiež prihováram, ale ako keby nikto nečítal
tiie naše diskusie, žiadna odpoveď :(((
sovka62
Veru, to by sa páčilo aj mne. Ja si aj do tlačenej kuchárskej knihy pripisujem poznámky, minule sa tomu čudovala zaťova sestra. Ale ako inak by som vedela napr. že cesto treba na veľký plech spraviť z jeden a pol dávky, ale plnky stačia a že plnky nemám zahusťovať strúhankou, ako je v recepte, lebo sa nebudú dať roztrieť?
O tomto to je, to by sme naozaj potrebovali.
rela
Tiež by som privítala takúto možnosť.
ewitka123
ja som mala tiez takuto poziadavku, ale zatial nebola splnena skoda :(
irenaw
prečo úsmevné? ja mám takto opoznámkované všetky moje kuchárske knihy, je to veľmi praktické.
janger
O toto sme tu ziadali uz mockrat....Takze aj ja by som (znovu) o to prosila, bola by to velka pomocka pre mnohych. Dufam, ze je to mozne.
zvoncek
aj ja sa pridávam k ostatným, nemám tlačiareň, tak by mi poznámky k vyskúšaným receptom (moje) resp. niektoré z komentov pod daným rcp v našej KK pomohli.
mama3chlapov
Dobrý deň, ja som tu nová, ale presne toto ma napadlo, hned ked som pridala prvý recept. Človek tam potrebuje niečo upraviť a nemá ako. Takže paralelne aby mal človek písanku... a to je práve to, čo by mala nahradiť táto elektronická kuch. kniha. Dúfam, že sa tak stane.
bejgi
Čí...Pripájam sa, veď sme v 21. storočí, čí? ;)
fiby
Dobrý nápad. Uvítala by som to aj ja.
mauosko
Pre rybarkuchara, áno ten, vlastne tá labradorka je moja. Meggy, 11 mesiacov. Mimochodom aj ja som rybár. Petrov zdar. Inak sorry, omylom som ťa vykrížikoval.
rybarkuchar
My máme čiernu labradorku, už starú dámu - má 8 rokov. Volá sa Arwen. Prajem Ti bohatú rybársku sezónu
zuzik01
ja sa tiez pripajam k ziadosti o moznost upravy receptov, urcite by nam to vsetkym ulahcilo "pracu"...