Rôzne

Vylepšenie Varechy

letisia - fotkaletisia, 25. januára 2012

Reagovala som v diskusii Otázka pre Tomáša, ale nikto z redakcie ani varecháčov už nereagoval na tú diskusiu, preto svoj príspevok vkladám do novej diskusie.

V rámci vylepšovania Varechy, páčilo by sa mi, keby sme si mohli vytvoriť niečo podobné ako kuchársku knihu, samozrejme s iným názvom, kde by sme si mohli ukladať diskusie, prípadne i zážitky, či recepty, kde sme napísali komentár, aby sme si mohli sledovať priebeh diskusie, reakcie na naše príspevky. Keď napíšem príspevok k nejakej diskusii, zážitku alebo receptu, po pár dňoch si nepamätám presne kde som reagovala a keď si aj náhodou pamätám, musím sa k staršej diskusii pracne preklikať, aby som mohla znovu reagovať. A niektoré diskusie obsahujú také poznatky, že by bolo dobré mať ich uložené.

@zareaguj


Diskusia k téme

zuzliak
mozno by stacil "gombik" v zahlavi uzivatela "Moje reakcie" ? :)
rybarkuchar
Nie len užitočné a parádne ale aj nevyhnutné. Na iných portáloch je to štandard. Pripájam sa k @letisii všetkýmy šupinami.
smajliqa
to by bolo uplne ze na paradu :)
a inak,,, mne by sa tiez pacilo, keby sa uvadzali vsetky kcal potravin...
vela ludom by to pomohlo.. vzdy su zapocitane len nejake suroviny, a pritom je take jednoduche zistit co ma kolko kalorii.
rybarkuchar
@smajliqa budem Ti oponovať. Keď si prečítam koľko má jedlo kalórií ( a náhodou je to viac ako sa ptrí ) stratím naň chuť. Lepšie je jesť v nevedomosti.
smajliqa
@rybarkuchar
chlap, a ma problem s vahou? fiju,,,, no tak potom sa ospravedlnujem, akosi som myslela v tomto na seba.... chapes :)
rybarkuchar
@smajliqa nemáš sa za čo ospravedlňovať, nemyslel som na váhu. Len mi k jedlu kalórie akosi nepasujú. Vôňa, chuť, farba, aranžovanie - to áno. Kalórie mi tam jednoducho nesedia. Asi som staromódny.
geovin
v rámci vylepšenia Varechy by bolo vhodné pri prezerani receptov ponúknuť k výberu okrem aktuálnej a nasledujúcej stránky ešte aspoň 10 ďalších strán, je nemyslitelné sa preklikávať po jednej stránke ku strane 350
ewitka123
ja by som privitala, keby si mozem pri kazdy recept v mojej kk napisat poznamku o recepte, ci som ho uz pripravovala, popripade ako nam chutilo a co by som na nom vylepsila
celeblith
este by bolo fajn, keby v diskusiach bola moznost reagovat na prispevok a tiez dostat nejake info, ak niekto reagoval na vas prispevok v diskusii, nie len na Vami vytvorenu diskusiu, zazitok,alebo recept
jarca
@ewitka123 som velmi rada, ze si to napisala. Uz sme to ziadali od @admina viac krat a bolo nam to aj prislubene a ja to uz velmi davno a stale nic, ja si myslim, ze to je potrebne a kto vari ten to pochopi. Dufam, ze nas uz prekvapia.
evanaaa
Tieto návrhy boli nadnesené viackrát v diskusiách, opakuje sa to, len asi sa ťažko každému dá vyhovieť, keď pre nás už aj tak toho dosť spravili, i keď by sme sa nejakému vylepšeniu zas radi potešili, čas ukáže.
zvoncek
nejako mi to komentár nezobralo, tak znovu súhlasím s Evanaaa,
a dúfam , že nás Tomáš prekvapí nejakými vylepšeniami k výročiu Varechy. ak niečo by nešlo tým, že kapacita stránky je nedostatočná, tak by som navrhla zrušiť kolonku osobná váha, aj tak to nefunguje,
kuchticka
Ja osobnu vahu nepouzivam/ nepotrebujem vobec. Zaznamenavam si kde som a k comu pridala peispevok, abych si to mohla neskor skontrolovat, takze mam prehlad, ale zdrzuje ma to. Vylepsenia by pomohli, ale nechcem zatazovat svojimi poziadavky zamestancov tejto nasej Varechy. I tak dakujem za to co mame. Vdaka @tomas :-)))
letisia
@kuchticka to nie je zaťažovanie, to sú tipy na vylepšenie. Redakcia urobila úžasnú stránku. Ale @tomas sám písal dávnejšie, že stále pracujú na vylepšovaní, tak im môžeme naznačiť čo by sme uvítali. To neznamená, že musia všetko realizovať. Varecha je výborná aj v dnešnej podobe.
marikafil
Ja som už písala aj adminovi, konkrétne k tým kalóriám - je to nedokonalá funkcia, ja osobne by som sa bez nej celkom dobre zaobišla, ale keď už tu je, mala by fungovať celkom inak. Lebo keď má nejaká surovina prívlastok, tak je už "neznáma" - ale pri sladkých receptoch treba napísať, či použiť kryštálový alebo práškový cukor. A tak pri koláčoch nám nezaráta práve položku cukor:-( No ale na moju pripomienku som nedostala žiadnu reakciu a ani sa nič nezmenilo. Tak túto časť varechy úspešne ignorujem... Inak, tiež by sa mi páčilo, keby som sa mohla ľahšie vrátiť k nejakému môjmu diskusnému príspevku. Mohla by som to robiť ako kuchtíčka, ale asi len teraz v zime, keď "začne" záhrada, určite nebudem stíhať.
bibia1
toto som dala do pľacu niekedy v septembri a zatiaľ nič, len sľuby
jody
Ľudia, treba mať trpezlivosť, nejsou lidi...
evanaaa
Asi nemajú čas, pripravujú prekvapenie.....Mimochodom, ja by som vylúčila okrem osobnej váhy a kalórií, ktoré ani neplnia svoj účel aj iné,
evanaaa
nejak mi to ušlo - ppokračujem, napr. aj Trochu podobné recepty, lebo niekedy sú len niektoré, ale nájdu sa aj také, ktoré nemajú s daným nič spoločné.
letisia
Takže debata ukončená bez odozvy redakcie. No veď mohli toľko aspoň napísať, že naše požiadavky sú nereálne.