máme krásnu úrodu višní ale skoro každá druhá je červivá,vie mi
niekto poradiť ak by som chcela robiť džem ako ich odčerviť a či je
to vobec vhodné robiť znich džem ďakujem
máme krásnu úrodu višní ale skoro každá druhá je červivá,vie mi
niekto poradiť ak by som chcela robiť džem ako ich odčerviť a či je
to vobec vhodné robiť znich džem ďakujem
No čo už, keď sa škorci a drozdy učia na náboženstve o Raji, tak tie, ktoré žijú pri našej záhrade, majú iste pocit, že pravá rajská záhrada je u nás !
A tak sa nedivme, drahí priatelia a priateľky, že tie čerešne sú na trhu po 4 - 5 euro kilo - veď sú aj s mäsom!
No ale ak aj čerešňa má svojeho podnájomníka, to nevadí, namáčam to pre zmenu v teplej vode s trochou octu, reku, hudátka moje, keď už máte tak skončiť svoj krátky život, aspoň pred odchodom na druhý svet neprechladnite :)
A tie, ktoré sú tvrdohlavé a priečne a nechce sa im von, tak tých sa zbavím pri odkôstkovaní , nakoniec rozplené a bez kôstok opláchnem a precedím cez sitko a môžu ich zjesť už aj - he he - vegetariáni!