Milujem francúzsku kuchyňu a preto by som vás chcela poprosiť, či by ste mi nedali pár receptov z francúzskej kuchyne. Mám niekoľko receptov ale tie sú naozaj pravé francúzske recepty a ostatné také recepty sú len také, čo niekto vymyslel a dal len nejaký francúzsky názov. Preto vám prosím o PRAVÉ recepty z francúzskej kuchyne. Budem vám veeeeeeeeeeeeľmi vďačnáá. Ďakujeem... xDxDxD
@zareaguj
Rozpporcovat kralika. Do misky zamiesat postupne 3-4 polievkové lyzice franc.horcice, 3-4 lyzice oleja a tolko i struhanky, aby vznikla kasa. Lyzicou potriet porcie kralika, dat na vymasteny pekac , podliat trochou vyvaru alebo suchym bielym vinom a piect v rure vyhriatej na 190 - 200 °C asi hodinu;( skusit pichnut nozom, ci je maso upecené). Ku koncu prikryt pekac, ak je maso do cervena upecené, aby sa struhanka nepripalila. Mozno dochutit lyzicou kyslej smotany. Podava sa s cestovinou
2 krajce toastoveho (hranateho) chleba
kvalitnejsia sunka
platok ementalu
maslo
male mnozstvo béchamel omacky
urob sendvic ktory opec na masle z obidvoch stran dozlata, potom na jednu stranu rozotri béchamel, daj do rury na 180 stupnov dovtedy kym bechamel nezacne zlataviet. Hotovo.
V béchamel omacke mozes predtym rozpustit nejaky iny syr ( male mnozsvo plesniveho, parmezan, eidam, cheddar...)
V tomto pripade zvyraznis syrovu chut tak pol lyzickou dijon horcice.
nema to byt: xoxoxox ci xOxOxO?
dakujem....