O Varecha.sk

Varecha

ren17 - fotkaren17, 20. februára 2015

Chcela by som nieco vylepsit v obhlade na prihlasenie a registraciu
či pridavanie receptov.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
No, aj ja by som mala radu na prihlásenie na Varechu, a to, aby bolo podmienené niektorými údajmi a nie anonymné. A čo sa týka rôznych vylepšení, bolo tu dosť dobrých návrhov, aj opakovane, bolo aj prisľúbené, že sa vezmú v úvahu, ale nič sa nespravilo, teda, nemyslím celkovo, urobilo sa dosť úprav ale veľa sa aj odignorovalo. No, ale uvidíme, dlho neboli nejaké novinky......
1x jarca
tiginko
aké údaje máš @evanaaa na mysli? Ja keď budem chcieť, tak sa budem volať Ildikó Cibubuláková s dátumom narodenia 31.02.2004, bydlisko kdekoľvek na svete. A s akýmkoľvek telefónnym číslom a e-mailovou adresou, ktorých si môžeš založiť každý deň koľko len chceš. Tak aké údaje? Chceš aby si ich Varecha overovala? Žiadala kópiu občianskeho preukazu? Na to nemá právo. Takže tak... Sú ľudia, ktorí práve z dôvodov, že všetko na podobných stránkach ako sú sociálne siete alebo Varecha je v podstate anonymné a verejné, si na nich nezakladajú kontá, lebo im to vadí. Je to každého osobná voľba. Buď sa s tým zmieriš, alebo....
alena45
aj tak je to škoda, že si ľudia tak neveria. Ja mám údaje správne, vlastnú foto, a zatiaľ, klop, klop, klop, som nemala nejaké problémy. Mám v profile aj emailovú adresu a pár slušných ľudí mi napísalo, keď niečo potrebovali. Vadí mi, že ľudia ani nenapíšu odkiaľ sú, alebo kde bývajú, v ktorom meste alebo štáte, že si neuvedú vek, dokonca ani pohlavie správne. Ja nechápem, čo ich k tomu vedie, ale čo už.
evanaaa
Nuž,máš aj pravdu, @tiginko , ale čo by sa stalo, ak by dotyčný tam udal aspoň svoj vek a miesto bydliska, potom by sa aj lepšie komunikovalo. Vždy lepšie, ako bezpohlavný anonym. Tak ako to vidí aj @alena45. je to len o slušnosti a nemalo by to ublížiť. Žiadne osobné čísla, ani čísla svojho účtu :) Ale dá sa vidieť, že to niektorí rešpektujú, tak prečo nie aj ostatní, čoho sa boja? Žeby ich niekto udal za jeho výroky tu na Vareche? Každý podľa svojho vedomia a svedomia - ako sa hovorí.
dandika1
Suhlasim s @alena45 ja mam tiez spravne udaje aj emailovu adresu ,preco nie ,na varechu som sa prihlasila ako k jednej velkej rodine ,kde si ludia vedia navzajom povymienat rcp.pohovorit ,poradit.Nie som na vareche dlho ,ale co sledujem tak poniektori len sleduju kde by nasli nieco celkom bezvyznamne a len urobit zlu krv,no ale taky sme my ludia a ci sa tu nieco zmeni --to silne pochybujem.
1x rela