Varenie

Udené na pare

jerica - fotkajerica, 9. januára 2011

Viem podľa seba , že si rada pozriem vložený recept ktorý má aj pridanú hodnotu "obrázok s popisom", určite nie každému sa podarí vrátiť sa na recept po toľkých receptoch ktorých je tu spústa a prezrieť si ho , chcem vám ponúknuť k nahliadnutiu receptu "Udené na pare" pridala som skúsenosť a foto z parenia na Vianoce a na Silvestra.

@zareaguj


Diskusia k téme

alzbetka2
@jerica , dík za tip. Toto údené parené mäsko som pred vianocami ani nepostrehla, až teraz. Pri najbližšej príležitosti vyskúšam, vyzerá to lákavo a chutne...
babidka
vyborny recept - veruze by som si ten recept nevsimla , lebo udene nie je prave moje oblubene -)))ale recept sa mi velmi paci a ked budem varit nieco pre "udenacov":-) tak im to urcite urobim takto !
sedmak
Robila som na Vianoce presne takto v tlakovom hrnci,vynikajuce,rýchlo hotové a lahodné.Vďaka za receptik,budem robiť len takto.
babi
Jarka, ja tiež robím udené v tlakovom hrnci,ale zatiaľ bez paráku,, musím vyskúšať tento spôsob. Prosím ťa, akú malo váhu to stehno? pýtam sa kvôli času varenia
palokuchki
@jerica ja som ten tvoj povodny recept nejako prehliadla. Nerobim casto udene. Recept si odkladam a na buduce to skusim podla teba.