Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 165 najnovší komentár 1. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Tabak: Pečeń 14 najnovší komentár 25. júla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Kecupicek: Milurit 28 najnovší komentár 26. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 134 najnovší komentár včera 18:23
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 3 najnovší komentár 22. júna 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bez rúry: 10 receptov na nepečené ovocné torty. Od úplne jednoduchých až po luxusné
-
Sezóna je tu: 9x zavárané uhorky. Recepty aj na čisto prírodné bez nakladača, bez varenia nálevu a dokonca aj bez sterilizácie
-
Nešmarte ho hneď do koša: 6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni
-
Trocha naopak: 10x obrátené koláče s ovocím. Marhuľový, hruškový, jablkový či slivkový, každý má niečo do seba
-
Pečenie na víkend: Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami
-
Vyprážané aj z rúry: 11 receptov na tie najlepšie cuketové placky. Klasické ako od babičky, aj novátorské podľa slávnej Nigelly
-
Obľúbená klasika: 9 receptov na svieže a šťavnaté sunquickové rezy. Toto je niečo pre milovníkov retro zákuskov
To šťavnaté z obchodu nie je údené normálne dymom, iba nasiaknuté roztokom
Je to normálny proces pri klobásah poctivo doma robených.
Ďakujem za radu ale nám ostalo asi 2,5 kg čo sa dá urobiť aby neboli tak tvrdé.Ďakujem za radu.