Rôzne

Údené klobásy

klobasy - bez fotkyklobasy, 2. januára 2020

Prečo mi klobásy po udeni
vyschnu?

@zareaguj


Diskusia k téme

8 komentáre k článku
Domáce klobásy majú vyschnúť, lebo mäso stráca solením a údením vodu. Robili sme domáce klobásy často, až raz sme na nich zabudli a zostali v udiarni dlhšie, ako bolo treba. Boli také tvrdé, že by sme si boli možno aj zub vylomili. Ocko ich zobral, že ich dá aspoň psovi, no nestihol. Prišli novoroční vinšovníci a on nemal nič iné , tak ich ponúkol vínkom a našimi klobásami. Zjedli všetky a na druhý deň veľmi pochvaľovali, aké boli chutné. Vyčkaj, zaves do špajze a určite sa niekto veľmi hladný nájde. Hlad je najlepší kuchár.

Pridaj komentár do diskusie: