Rodina a deti

Ubytovanie+atrakcie v LM

ailuj82 - fotkaailuj82, 27. júna 2011

Chcem ísť s rodinou na predĺžený víkend do Liptovského Mikuláša a
prosím Vás o nejaký dobrý typ na ubytovanie /privát alebo
penzión/. A čo by ste nám odporúčali vidieť v okolí LM /20km/.
Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

marcy
Liptovský Ján,Tatralandia,Bešeňová...všade termálna voda,len do Bešeňovej by som odporúčala nebrať nové plavky :o)))...túry do dolín ,Kvačianka je kúzelná,piknik na Hutách nezabudnuteľný,Lipt. Mara je pre otužilcov...krásne spomienky máme ( my sme mali prenajatú chatu v Bobrovci )
sandratamer
@marcy , a ktorú chatu v Bobrovci? My sme tam trávili v detstve každé leto, bola to hneď prvá chatka pri tej veľkej, tam som zase chodila do tábora. Z tej veľkej chaty teraz urobili parádny hotel, chcela som si zaspomínať keď sme tam boli naposledy, ale zmena bola príliš veľká, až mi bolo smutno...
sandratamer
@ailuj82 , ubytovanie nepotrebuješ dopredu rezervovať, napríklad v Liptovskom Michalovi ubytujú domáci v každom druhom dome (my sme boli ubytovaní na konci dediny v krásnom penzióne za naozaj slušné peniaze) a odtiaľ je kilometer Bešeňová, kúsok zas Liptovský Ján aj Mikuláš... Ak chcete túrovať, domáci vám iste poradia najlepšie, ja by som tiež odporúčala smer Bobrovec a vyšľapať si to na Babky :-D (to je kopec, má tri vrcholy)
ailuj82
Super. Pozerala som si ten Bobrovec a sa mi pozdáva :). Vďaka :D
frezia68
Veľmi rada sa pridám,ak niekto poradí.Práve zháňam ubytovanie kdesi na salaši -ovečky a rôzna domáca"háveď"-teda salaš a najradšej na východe.Alebo ktorá cestovka má domácu agroturistiku?Lebo ani Google mi nepomohlo.Termím v septembri a ešte blízko les,huby.....kto poradí?
frezia68
@julica : ďakujem,hľadám niečo bližšie a ovečky.Ranče a kone som našla v ponuke,skôr niečo "rodinné" zvieratá...salaš,blízko ubytovanie.Čo núkaš-nádherná príroda,ale nevyhovuje.
socharka
Ako to tu tak čítam, chcem vám ponúknuť ubytovanie v súkromí blízko Tatranskej Štrby. Mám voľné dva kompletne zariadené apatrmány v našom dome so záhradou pri lese. Na dvore je altánok, kde sa dá grilovať, taktiež v apartmáne je komplet vybavená kuchyňa, tv, wifi, kúpeľňa s wc a každý apartmán má dve izby. Je tu prekrásna príroda, kľud a možnosť výletov po Tatrách. Nízka cena! Telefón na mňa: 0915871786 Maťa
janaalizibolenova
@ailuj , ja mozem odporucit ako atrakciu, western city, je to hned pri tatralandii, ale iba ak ste vyznavaci stareho zapadu, ja som tam bola uz dvakrat, velmi sa mi tam pacilo a tusim, ze ak pojdete do tatralandie, tak vstup do western city je zadarmo, aspon to tak istu dobu bolo..neviem, ci to este funguje...
marcy
@sandratamer :o) v chatovej oblasti,neďaleko bol veľký tábor tipí....ale v Jaloveckej doline sme 2 týždne boli pod stanom + chata bez elektriny,nechcelo sa nám do civilizácie.....zrenovovaný mlyn v Kvačianke treba VIDIEŤ....moja rodina Kvačiankou za socíku chodila autom,mne by vlasy stáli dupkom,keby som mala odšoférovať tak ťažký terén :o))
marcy
stačí do gúgla zadať názvy a človek vie,kam ďalej :))
ailuj82
@andys - na to som práve pozerala. Nebol tam niekto? Pri objednávke treba hned platiť, tak by som nechcela byť neskor sklamaná :(. Inak, ďakujem za super typy.
lucylee
Western City je super. Stravili sme tam velmi prijemny a pekny den.
pachola
v Bobrovci je tiež ubytovanie skoro v každom druhom dome nad dedinou je aj salaš majiteľ má aj jazdecké kone je naozaj blízko do Tatralandie a Západné Tatry a túry na spomínané Babky alebo Sivý vrch,Pachola,Baníkov sú nezabudnuteľné...musím pochváliť,lebo pod tými kopcami bývam
mirkajan
My sme minulý rok bývali v Liptovskom Jáne v penzióne Maco a boli sme veľmi spokojní.