Rôzne

Tlač

poddo - fotkapoddo, 13. februára 2012

dobry den všetkym varecharom,možete mi poradit ako sii vytlačim recepty?Ked zadem tlač,vždy mi to vytlači len jednu strankus receptom,ostatne stranky su čiste,t.j.vždy mam len začiatok receptu.Dakujem za radu

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
a viete povedať aký typ prehliadača a tlačiarne máte, resp. verziu?
poddo
neviem aku verziu mam ,som v praci,tlačiaren mam nainštalovanu,ale skušala som i na druhu a ani tam mi to nešlo. /
afataga
@poddo rcp si skopiruj, vloz do wordu a potom vytlac a mozes si tam aj vymazat nieco, co tam nepotrebujes
marikafil
@poddo - aj ja to robím tak, ako píše afataga - normálne si ale recepty netlačím, len si ich uložím do Mojej kuchárskej knihy, ktorú som si podelila na kapitoly podľa mojich potrieb. Tlačím len recepty, ktoré chcem posunúť niekomu inému, kto nemá prístup na internet.
letisia
Ja som si všetky recepty uložila aj do počítača. Keď si otvorím ktorúkoľvek časť mojej kuchárky a hore kliknem na "vytlačiť" tak sa otvorí okienko, ktoré mi ponúka uložiť recepty do počítača. A takto som si poukladala všetky. Občas ich obnovím, aby sa mi doplnila aj ďalšie uložené. A možno raz ich všetky vytlačím a dám si zviazať krásnu knižku s názvom Varecha.
kata50
@letisia , tvoja rada je perfektná. Nevedela som o tejto možnosti. Naozaj to funguje a kopíruje to aj s obsahom a bez fotografií. Paráda !!!:-))
letisia
@kata50 teším sa, že som ti urobila radosť. Po čase, keď ti tu v kuchárskej knihe pribudnú ďalšie recepty, tak ich daj znovu uložiť ako celé súbory do počítača a nahradíš tak už uložené, ale už rozšírené o nové recepty.
letisia
Je to dobré, ak potrebujem mať recepty z Varechy dostupné, ale som mimo dosahu internetu (notebook), alebo ak doma náhodou nejde net.
afataga
a ja som si myslela ze som objavila ameriku :-)), zdlahave to sice trochu je, ale ja ukladam iba niektore rcp, ktore mam v plane vyskusat