Rôzne

Tibetska huba

miracella - fotkamiracella, 18. októbra 2011

ahojte mozem poskytnut zadarmo tibetsku hubu,rychlo sa mnozi.kto ma rad kefirove mlieko,je to idealne pitie.som z Martina,ozvite sa pa:-)

@zareaguj


Diskusia k téme

mimi13
supeeer, tibetsku hudbu mam velmi rada :o))
aroooo
mne to odporúčala doktorka, ešte som to neskúšala a ani neviem ako sa s tým narába, no dalo by sa to poslať alebo ako?
evanaaa
Veľakrát som o hube už počula a čítala, dokonca asi pred 20-mi rokmi, ešte keď som pracovala, ju kolegyne spomínali, jedna z nich ju mala.Len by ma zaujímali dve veci : môže sa použiť aj krabicové mlieko polo, alebo plnotučné, a ešte, ak sa zalieva cez 10-dňovú pauzu a nemá to kto piť, čo s tým, musí sa každý deň zaliať?
klaura
a ja čítam že tibetská hudba ... :)))))
ale hubu, tú by som chcela ... voľakedy som mala v mlieku akýsi obláčik, čo sa nesmel dotknúť ničoho kovového ... je toto ono ?
sovka62
Aj ja by som ju veľmi chcela, kedysi som ju mala, kefír sme pili každý deň, potom nás omrzel, všetku hubu som rozdala a odvtedy ju neviem zohnať.
mariaklara
Ja ju mám už 13 rokov, cez zimné obdobie ju tak nepijeme, lebo skôr si dáme čajík, ale od jari do jesene sa dá popíjať, príjemne zachladená, s maslovým chlebíkom a s cibuľkou. Mňam! Prezimujem ju v chladničke zaliatu mliekom ( v chlade tak rýchlo nerastie ), asi každé tri týždne mlieko z nej opláchnem na sitku a zalejem novým mliekom. No a takto to už trvá až do jari, potom ju zalievam mliekom každý deň. V návode, keď som ju dostala sa píše, že na 10 dní sa má odložiť a nepiť, ale neviem si predstaviť, že prečo? Viete mi niekto na toto odpovedať? Ďakujem za vysvetlenie. Ja by som mohla tiež darovať, ak ste niekto z okolia, ozvite sa.
garanco
Ja som múdrosti o nej vyčítala na internete a keď sme šli na dovolenku, tak som ju pekne vyumývala, zaliala vodou a dala do mrazničky. Potom som ju vybrala a robila znovu (prvá dávka kysla pomalšie, ale potom sa to vyrovnalo) . Tak isto som teraz urobila na zimu, lebo ako píše @mariaklara , pijeme viac čaju...
aroooo
@mariaklara , ja som od Želiezoviec,ale aj to je dosť ďaleko, neviem ako to čudo vyzerá, nedala by sa tá troška zabaliť do mokrej gázy,vložiť do igelit.samouzatváracieho sáčku a poslať obyčajným listom, za 1, max.2 dni je tu???
mariaklara
@aroooo , mám bratanca od Želiezoviec, spojím sa s ním, totiž aj on chce hubu, nejako cez neho by sme to dohodli. Ak môžeš, napíš mi tvoju emailovú adr. do môjho posledného receptu, ja ju potom vymažem.
glascat
lkubicova, ak chceš, pôjdeme v sobotu 29. ráno okolo, napíš mi na glascat@gmail.com , dohodneme sa :o)
dobryhrncekvar
huba prežije aj v mrazničke, rýchlo sa vám namnoží v mlieku, lebo na ďalší kefír potrebujete len zo 2 lyžicky, preciedza sa z kefíra cez umelohmotné sitko, nie kovové. Ale pozor! Absorbuje nielen zlé látky z tráviaceho systému, ale tiež lieky/užívam Euthyrox na štít.žlazu a hubka hormoniky vychytala a nenechala telu/ tak pozor.
nadia56
@mariaklara , kludne mozes hubu zabalit do igelitoveho sacka s troskou vody a poslat, nic sa jej nestane, vydrzi, mne takto prisla postou tiez, pekny den:-)
evanaaa
Dobryhrncekvar, vďaka za upozornenie, ja beriem na ŠŽ zasa L-thyroxin, asi aj tam bude vadiť.
miracella
vidim,ze o hubicku je velky zaujem a kefiraci su vyborni. ak je niekto z okolia Martina a ma chut pit vynikajuci kefir nech sa mi ozve na mail - miracella@centrum.cz . ZADARMO poskytnem,rychlo sa hubicka mnozi a je mi ju luto vyhodit,ked moze pomoct inym ludom:-)
anairdak
Ahojte...aj ja ju už mám....... :-) ak niekto chce...rada z nej podarujem.....Želiezovce.
mirka111
dakujem, dakuem, dakujem, ja som hubku dostala vcera. ani neviem ako sa odvdacit, teda viem :) budem sirit dalej :)
miracella
chcela by som iba nechat oznam,ze hubu uz nepestujem a nemam,tak ma prosim vas uz nekontaktujte,ten kto ma o nu zaujem.dakujem za pochopenie...keby som mohla rada pomozem,ale s hubickou som uz skoncila davno.