Rôzne

Svadobná vegánska torta

lubjak - bez fotkylubjak, 8. septembra 2014

poradí mi niekto šikovnú cukrárku,ktorá by mi upiekla vegánsku svadobnú tortu. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

workbitch
boze nechapem tieto blbe pripomienky... neiktori ludia skratka neuznavaju konzumaciu zivocisnych zloziek (nie ja, nie som vegan no napriek tomu som tolerantny) - tak kde je problem? kazdy ma pravo sa rozhodnut sam, ako si zostavi jedalnicek. som si isty, ze dobra (vegan) torta sa da upiect aj bez lacnych margarinov. mimochodom, zivocisne maslo tiez nie je nic extra v porovnani s uz spominanou herou alebo palmarinom :)
camembert
Ak by to malo byť vegánské tak by som šiel do čokolády a orechov.
@workbitch ja nesúhlasím podľa mňa maslo ničím nenahradíš
angiek
ja by som ti upiekla, ale nie moc poznam zasady vegan, to by som potrebovala potom vediet co smiem a nesmiem pouzit
lubjak
@kimlo , nie, uprednostnim bio alsan alebo kokosovy tuk. Veganstvo je zivotny styl,ale vela krat je aj spojeny so zdravotnymi problémami.
Mozem zodpovedne napisat ,ze posmesnu poznamku o veganskych kolacoch ,zákuskoch robi len ten ,kto ich neochutnal. Ak je niekto alergicky na laktozu, hlada vhodne nahrady, aby si mohol pochutnat napríklad na parenych buchtách s makom .A verte ,ze sa to da.Aj bez vajec ,aj bez masla, aj bez mlieka. Dokonca bezny stravnik ani nezisti ,ze su veganske.
@angiek , dakujem velmi pekne za ponuku, si zlata.Myslim si ,ze su tam okrem zasad aj rozne figle a tie veru neovladam.
angiek
@lubjak ak budes mat zaujem kludne napis a skonzultujeme, podla mna to nic tazke nebude
stefik
Ono asi ťažko nájdeš cukrarku ktorá sa vyslovene zaoberá takýmito vecami skôr by som ti poradila nájsť si cukrarku a vyspecifikovat jej konkrétne tvoje požiadavky. Ono napísať že vegan je jednoduché ale napr smie tam byt med, jaký máš vzťah k cukru, keď čokoládu tak ktorú lebo väčšina je robená z pridaním maslového tuku a pod. Jak si predstavuješ konečnú úpravu lebo svadobná torta by aj mala nejak vyzerať.
lubjak
@stefik , uz som oslovila par sikovnych cukrarok,ale po vyspecifikovani poziadavky, si netrufli na pecenie,trufnut by si trufli ,ale nerucili za výsledok. Preto hladam niekoho ,kto ma skusenosti.
@weron0605 ,lokalita Bratislava a okolie
lubjak
dakujem za pomoc,prajem vsetkym pekny prijemny den