Pri nejakom recepte som čítala, že sa dajú sušiť aj šupky z paradajok. A táto pomletá zmes je vynikajúca do pokrmov.
Prosím poraďte mi ako sa majú sušiť a pri akej teplote.
Ďakujem
Pri nejakom recepte som čítala, že sa dajú sušiť aj šupky z paradajok. A táto pomletá zmes je vynikajúca do pokrmov.
Prosím poraďte mi ako sa majú sušiť a pri akej teplote.
Ďakujem
Takto som to robila, dúfam, že som povedala všetko. Upozornila som na to, že niekoľko hodinové sušenie z cca 3 kíl rajčín vysuší šupky tak, že zomleté budú možno za pár polievkových lyžíc, tak si rozmysli, či to podstúpiš najmä po ekonomickej stránke. Ja som bola zvedavá, tak som ich urobila, a keďže niekde potrebuješ dať na ochutenie lyžicu pretlaku, tak som nahradila 2 KL tejto sušiny a splnilo účel. Zvyšok pretlaku by mi splesnel v chladničke, kým by som ho znovu potrebovala.
Špargla je veľmi prospešna pre zdravie a denne pitie napoja z nej očisťuje organizmus.V špargli je hojná aminokyselína zvaná asparagin, ktorá pomáha očistiť telo od
odpadového materiálu. Následkom toho niektorí ľudia vylučujú po jedení špargle páchnuci moč.
Nerobte si starosti, ak sa vám to stane. Buďte radi, že vaše obličky pracujú tak, ako by mali. /citát z knihy o špargle/