Pri nejakom recepte som čítala, že sa dajú sušiť aj šupky z paradajok. A táto pomletá zmes je vynikajúca do pokrmov.
Prosím poraďte mi ako sa majú sušiť a pri akej teplote.
Ďakujem
Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 233 najnovší komentár dnes 09:07
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 233 najnovší komentár dnes 09:07
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 233 najnovší komentár dnes 09:07
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 27 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Jablkový závin z pivného cesta +fotopostup
-
Varený karfiol so zemiakovou kašou a s hlávkovým šalátom s medovo-citrónovou zálievkou
-
Pečené vylepšené zemiakové fašírky
-
Tvarohové poháre
-
Tekvicové fašírky bez lepku s listovým šalátom
-
Krehké koláčiky s citrónovou smotanou a údeným lososom
-
Zapečený bôb s tahini +fotopostup
-
Orechová roláda s mandľovým krémom
-
Citrónové rezy +fotopostup
-
Koláč Tres Leches
-
Nepečená jahodová stracciatella torta +video
-
Jablkový závin z pivného cesta +fotopostup
-
Varený karfiol so zemiakovou kašou a s hlávkovým šalátom s medovo-citrónovou zálievkou
-
Jemná krémová pórová polievka s krutónmi +fotopostup
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
Pre chutnejší výsledok: Mrazíte si pečivo? S týmto trikom bude po rozmrazení chrumkavé ako od pekára
-
K mäsu, cestovinám aj fazuli: Marry Me, omáčka, ktorú si zamilujete. Hodí sa takmer ku všetkému!
Takto som to robila, dúfam, že som povedala všetko. Upozornila som na to, že niekoľko hodinové sušenie z cca 3 kíl rajčín vysuší šupky tak, že zomleté budú možno za pár polievkových lyžíc, tak si rozmysli, či to podstúpiš najmä po ekonomickej stránke. Ja som bola zvedavá, tak som ich urobila, a keďže niekde potrebuješ dať na ochutenie lyžicu pretlaku, tak som nahradila 2 KL tejto sušiny a splnilo účel. Zvyšok pretlaku by mi splesnel v chladničke, kým by som ho znovu potrebovala.
Špargla je veľmi prospešna pre zdravie a denne pitie napoja z nej očisťuje organizmus.V špargli je hojná aminokyselína zvaná asparagin, ktorá pomáha očistiť telo od
odpadového materiálu. Následkom toho niektorí ľudia vylučujú po jedení špargle páchnuci moč.
Nerobte si starosti, ak sa vám to stane. Buďte radi, že vaše obličky pracujú tak, ako by mali. /citát z knihy o špargle/