babenky mam problem. suseda bola minule u mna na obede a ja som robila veterniky podla mondy a to bol odfalsovany recept. veterniky sa mi nepodarili a suseda ma vysmiala ze lepsie vie zrobit jej dcera ktoru moje deti prezyvaju matuška... mate nejaky recept aby som jej vyrazila dych mojimi veternikmi alebo mam kupit v cukrarni?
@zareaguj
PS:..len pozor, potom mozno matuska da do drzky tvojim detom alebo nedajboze ona tebe rozbije drzku..:-),,no aj keby , stoji to za ten pocit a ako sa nebudes moct najest aspon schudnes..a aj sef bude mat radost...:-)
flakas sa, @rea1 , zanedbavas dianie na vareche :-)))))))))))
ide o to, ze autorka tejto diskusie zadava temy, ktorymi si robi .... z varechacov a takmer vzdy jej niekto naleti
nedavno dala temu Ako schudnut a teraz tuto :-)
no a koment od @nalpa naraza na @monda , ktora kopiruje recepty a fotky inych, vydava ich za svoje a tot aj vyhrala a potom o vyhru prisla :-)
kapisto? :-)))
pekny den zelam :-)
ale keďže si taký rozumný človek, iste vieš, čo som sa vlastne pýtala. a na to vysvetlenie asi ani nepotrebujem, žiaľbohu. :-)
to je dobreeeeeeeeeeeee :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
práve tvorím zážitoček veľmi sa k post halloweenskemu a post dušičkovému obdobiu hodiaci. zadám o chvíľu, aby si si nemyslela, že niečo zanedbávam. :-))))
tatranocka, 9. novembra 2014 o 11:33
Informácia pre začiatočníkov;ak nechcete zažiť sklamanie z výsledku a žuvať osušené jablká,je potrebné ich tepelne upraviť-glazovať.Po nakrájaní pokvapkať citrónom,na panvici si roztopte 2PL masla a vmiešajte do toho 1PL medu a štipku škorice.V tomto na miernom ohni plátky jabĺk pár minút poduste a polievajte po povrchu,príp.otáčajte.Nechajte vychladnúť a až tak rozložte na plátky cesta.
19 xpekný komentár
pusta, 9. novembra 2014 o 12:48
@tatranocka , ha - ha - ha - ha - ha
informácia pre ostatných, že @tatranocka zabudla dodať, že cesto potom nepatrične zvlhne a budete mať vo výsledku "BLATO", ak budete robiť podľa nej :DDDDDDDD
nech dá svoj vlastný recept a uvidíte presne :-)))
to isté sa stane, ak spravíte podľa @jj
tento môj už robili varecháči a bez ujmy, chutný, rýchly a dobrý
presvedčia vás komentáre vyššie od varecháčov vyššie, ktorí ho už aj vyskúšali.
tatranocka, 9. novembra 2014 o 11:33
Informácia pre začiatočníkov;ak nechcete zažiť sklamanie z výsledku a žuvať osušené jablká,je potrebné ich tepelne upraviť-glazovať.Po nakrájaní pokvapkať citrónom,na panvici si roztopte 2PL masla a vmiešajte do toho 1PL medu a štipku škorice.V tomto na miernom ohni plátky jabĺk pár minút poduste a polievajte po povrchu,príp.otáčajte.Nechajte vychladnúť a až tak rozložte na plátky cesta.
19 xpekný komentár
pusta, 9. novembra 2014 o 12:48
@tatranocka , ha - ha - ha - ha - ha
informácia pre ostatných, že @tatranocka zabudla dodať, že cesto potom nepatrične zvlhne a budete mať vo výsledku "BLATO", ak budete robiť podľa nej :DDDDDDDD
nech dá svoj vlastný recept a uvidíte presne :-)))
to isté sa stane, ak spravíte podľa @jj
tento môj už robili varecháči a bez ujmy, chutný, rýchly a dobrý
presvedčia vás komentáre vyššie od varecháčov vyššie, ktorí ho už aj vyskúšali.
Toto fakt nepotrebuje už ďalší komentár.
na rozdiel od teba ja som nediskutovala, len som sa na celom zasmiala.
krížiť by sa dalo skôr s tebou :-)))))
dakujem.
A že ja tu robím "bordel" :D
raz za cas, aspon