Kuchyňa a vybavenie

STrojcek na cestovinu

michael - fotkamichael, 21. apríla 2013

Dobry den
uz dlhsie zhanam strojcek na vyrobu cestovin. Neviete mi niekto
poradit kde by som ho za dobry peniaz zohnal??

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Pred časom som kúpila v Lidli pomerne lacný (nejakých 40 evri, presne neviem). Vaľká perfektne, krája perfektne, tenké i hrubé rezance, hrubé dokonca aj z cesta mieseného s vodou, som spokojná. Akurát pri krájaní vŕzga ako stará kára (pri vaľkaní nie, prečo!?), ale už som si zvykla.
sara8
Mám tiež z Lidlu, som veľmi spokojná, nemá síce nástavce na iné tvary ako rezance, ale mne bohate stačí. Aj dnes som robila zelené rezance /medvedí cesnak/ tiež len s vodou bez vajec.
manya
v Maďarsku na trhu som videla predávať mlynček na cestoviny, dal sa do neho kus cesta a podľa rôznych výstupných mriežok to vedelo vyrobiť rôzne cestoviny 8-10 druhov, bolo to vyrobené v nejakej malej zlievárni, môj muž je od fachu, tak som to nekúpila. Používam strojček Marcato, kúpený v Taiansku r.1987, povedali mi, že sa nesmie namočiť, utieram ho len suchou utierkou a stále slúži.
elenka21
Ahoj, ja mám Impériu SP150 a nemôžem si sťažovať, je super :p Je k tomu kopa príslušenstva a spravím v tom skoro všetko :) Na začiatku som mala trochu problém spraviť to správne cesto ale teraz mi to už ide bez problémov :)
radox1
mal som a posunul ho dalej,nakolko uz kupujem cerstve-chladene cestoviny.pri spravnom vybere su take iste ako ich urobit doma,navyse je s tym velka pyplacka.
strucik
@Radox1 (20.2.2018 16:16)

Súhlasím, je s tým "pyplačka", naozaj poriadne tvrdá robota.