Rôzne

Stroj na ruské oriešky

elencek - bez fotkyelencek, 25. septembra 2012

Ahojte, našla som na nete tento stroj na ruské oriešky  elektro.aukro.cz/novy-kouzelny-orisek-original-pecene-or...
, vie mi niekto poskytnúť referencie na predajcu i tovar? Vraj sa dá dokúpiť aj platnička na vianočné oblátky. Máte niekto s týmto skúsenosti? ďakujem za Vaše odpovede.

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Ja som si predstavovala, že je to prístroj na praženie orieškov, aj som sa potešila, ale to sú tie oplátkové, tým sa zasa možno potešia niektoré Varecháčky.
@elencek , ty si sa dúfam nezaregistrovala len kvôli tejto diskusii a budeš sem chodiť častejšie. Tak ťa teda vítam a vydrž, prípadne nám sem hoď nejaký receptík.
007saru
Přístroj mám také od této firmy z Aukra. Ještě jsem si dokoupila plotny na oplatky/ ale ty skořicové, ty vánoční nemám/. Oplatky jsou teňoučké.Oříšky jsou rovnoměrně upečené, jen se mi zdá, že by mohli být o fous tenčí. Jedině, co mi vadí, ať mám jakékoliv těsto, po pečení je pod přístrojem tuk, který je i pod spodními plotnami. Tak to vyčistím, co se dá a doufám, že mi strojek vydrží.
elencek
evanna, jasné, že budem prispievať, už dlhší čas sa na to chystám. 007saru, z tvojho príspevku v recepte na oriešky som sa dozvedela o tomto stroji, bola som zvedavá, či si spokojná. Tak teda ďakujem. Idem ho objednať.