Kuchyňa a vybavenie

Stojan na tortu

evkalibka - bez fotkyevkalibka, 14. mája 2014

Prosím chcem sa poradiť, kde by som dostala kúpiť stojan na svadobnú tortu. Nebude to klasická torta ale mala by sa skladať z cca 70 ks minitortičiek. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Dobrý výber, aj čo sa týka cien......nevedela som, že sú niektoré až tak drahé.
hubata
@evanaaa - k tomu že sú drahé: ja som zlepila na detskú oslavu tanier z umelej hmoty s pohárom z umelej hmoty a tak som to striedala až som vyrobila cca 7 poschodí. Ak to chceš mať trvanlivejšie a aby sa to dalo umývať, môžeš potom použiť taniere aj poháre z umelej hmoty ktoré sa používajú ako súprava v jednej farbe a takisto si zlep toľko poschodí koľko potrebuješ.
Samozrejme na nejaké slávnostné príležitosti to nie je, ale na úsporu miesta na stole je to vynikajúce na oslavy v kruhu rodiny. Ja si ako oko v hlave strážim stojan na tortu z brúseného skla ešte po babke, ale je ťažký, ze sa umýva - a tak ho použijem tak raz za 5 rokov na nejaké oslavy guľatín. Hentie z umelej hmoty sa mi zdajú najlepšie.
olinecka
Určite takyto stojan sa da pozhaňať v tescome alebo v obchodoch sklo-porcelan.
evanaaa
@hubata , ja mám trojposchodový, umelohmotný - teda nei zo skla, ale už som naň aj zabudla, a na tortu mám zasa nízky, na to, čo ja pečiem, to aj stačí......po mame som mala sklený na stopke ale som ho dala niekomu.