Rôzne

@Stefanm : Prečo končím na Varecha.sk !

stefanm - fotkastefanm, 23. októbra 2012

Preto :



zase som v nesprávnom čase otvoril túto stránku a zase som zabudol , že mám niečo na sporáku a môže mi to prihorieť ! Tak som si povedal , že už stačilo a už tu viacej nenakuknem . Minule mi prihorela klobáska :
 varecha.pravda.sk/recepty/pri-pecena-klobaska/22755-recep...

teraz hranolky !!!!
Tak ma , prosím vás , skúste presviedčať aby som neskončil !!! Možno sa nechám presvedčiť !! :)

@zareaguj


Diskusia k téme

jakamaka
:):):):) to sa stáva aj v lepších rodinách... :):):) neboj a aj super skúseným gazdinkám... len nie každý si to vie aj priznať...
jakamaka
Ty si písal dnes recept na rezeň Svokra? Tak už len preto tu nesmieš skončiť... :):):) Tak pekne o svokrách sa často nepíše...a vieš, tiež som svokra, tak mi to hladká moje EGO... :):):):):)
elixir
@stefanm , možno by si nemal skončiť preto, že ľudia majú rôzne chute, niekto rád spálené hranolky - hnedé, chrumkavé - možno sa Ti o ne niekto prihlási. :)
sairaam
Veď tie hranolky vyzerajú úžasne, sú tak krásne pripečené:-) Aj viac by sa dalo, no nie!? Tak prosím Ťa nekonči, nikto iný nepridáva také milé videjká.
marianne
:-DDD poznam,ale som sa od minuleho roku polepsila,od kedy mi zhoreli dva plechy pernikov,mam v tom jasno;bud som na vareche alebo peciem..:-DDD
mantuska

ty si ešte dobrý, mne už prihorela aj utierka a podarilo sa mi vypáliť aj dieru na plastovej miske, no stáva sa ....
tetuska
žeby to bol koniec, to nemyslíš vážne, v živote sa stávajú aj horšie veci... a to nebudeš ani variť??? môžeš žiť na surovej strave, hádam to aj vydržíš... tak nepokúšaj, var a varecháč!!!
tomas
Cize ak tomu spravne rozumieme, mali by sne do stranky zakomponovat "minutky", aby si clovek nastavil cas napr 10 minut a minutky (cize Varecha) by zazvonili po 10 minutach?

Pouzivali by ste to?
rela
@stefanm , kvôli pár hranolkám nás chceš opustiť? To od Teba nie je vôbec pekné. Vidíš aj @tomas urobí všetko preto, aby si neodišiel. Nápad s "minútkami" je ozaj perfektný, tak si to ešte nechaj uležať v hlave:))
njdevil
@stefanm , tie hranolky sa Ti pripalili sami v zaujme Tvojeho zdravia, vsak su nezdrave...:-) a ked Ti niekto bude tvrdit, ze silikonove pomocky sa ohnovzdorne, never, mne si ich podarilo uplne jednoducho zoskvarit, vratatne silikonovej rucky na fungel novom expresso varici bez jedineho problemu... a tiez vdaka Vareche. Silikon je nahraditelny, ale Varecha nie, tak tak to aj ber...Paleniu ZDAR, ci vlastne vareniu...:-)
helca103
Tie minútky si musí sám nastaviť v hlave.Aj mne sa už stalo,že mi niečo prihorelo kým som prezerala recepty na Vareche ale môžem si za to sama.
@tomas myslím,že ani tie minútky by nepomohli ale nápad je to naozaj dobrý.
damisa
@tomas s tou minútkou to je dobrý nápad, ja som tiež musela vyhodiť jeden hrniec keď som ho spálila pri čítaní receptov na vareche, začítaš sa a už je pohroma na svete. @stefan nedaj sa odradiť nejakým spáleným jedlom a naďalej tu medzi nami zostaň...
marianna76
super nápad od Tomáša... brala by som ...
Štefan... ,, nechoď na varechu, keď máš dačo na sporáku ... ,, aj také heslo by sa tu hodilo...
frezia68
Najprv navar,potom čítaj,recept,či videjko pridaj.Mnohým radosť urobíš NEODCHÁDZAJ...ďalej píš :-)
tatranocka
Hehe @tomas by mal miesto toho vyskakovacieho okienka,že vstaň a zacvič si,nainštalovať "vstaň a skontroluj sporák a rúru".A ešte nám @stefanm prezraď,čo na to panička,lebo som v TV videla,že muži nevedia robiť dve veci naraz,chi,chi...
elixir
Tiež sa mi nápad s minútkami pozdáva.

Ešte ma v súvislosti s časovými jednotkami napadá, že aj taký filter podľa dĺžky celkovej prípravy jedla by možno bol dobrý. To len taký nápad... :)
evanaaa
Ja by som návrh od @tomas-a prijala, a tebe, @stefsnm môžem poradiť, vyber si niektorú z ponúkaných rád, alebo nevar, alebo si PC otvor, len keď máš voľný čas, alebo.........no, veď sa sám rozhodneš, ale myslím, že nás máš natoľko rád, že by si neodišiel, hihi.
ubka
ha-ha...@tomas , asi by sa zišla inštalácia palice, čo sa vystrčí z obrazovky, lebo minutky možno prehliadnuť :-)))) koľko krát mi minutky zazvonili a povedala som si, no už....a bolo už :-)))
evusik
minútky sa prehliadnuť a prepočuť nedajú... ja mám jedny na ploche a veru ich pravidelne nastavujem aj kôli vareniu a je to výborná vec....
@stefanm ty nás len tak skúšaš :-) a večer sa budeš v krčme chlapom chváliť ako ťa ženy z celého Slovenska, ba priam z celého sveta prehovárali aby si zostal :-) :-)
babinka
@evusik , trafilaaaaa, veru, bude za hviezdu, a so zlomenym srdcom a pripalenym riadom ostane medzi nami....
@tomas , perfektny napad - bud minutky alebo oznam o sporaku...veru, nikto okrem mna nevie, kolko jedal pripalenych, zhorenych cibuliek ci inych rychloviek mam za sebou :))) a nielen vdaka vareche, nebudem iba na nu zvalovat...:)
hubata
@stefanm vieš koľko koláčov som obstrúhala na struháku, aby nikto nespoznal, že sa mi pripálili? A @tomasko je aký zlatý, ešte aj hodiny ti (nám) prirobí aby sme sa tu nezabúdali.
Nabudúce si dám ja tiež podmienku: choďte za mňa niekto zajtra do roboty, lebo odídem z varechy!!!!
A aké by boli odpovede: náá nech!!!


vladka
Také se od těchto stránek nemůžu odtrhnout. Opravdu si ale z připálených hranolek nic nedělej, bude to už 11 let co jsme se nastěhovali do nového domu a já jsem asi po dvou měsících bydlení zapoměla že peču na další den dětem a manželovi v troubě krůtí stehno / šla jsem o víkendu do práce/. Ráno letěl pekáč i s tím černým co z toho masa zbylo do popelnice, 3 dny jsme větrali a pak opět malovali kuchyň, takže co jsou proti tomu hranolky které se při troše dobré vůle sníst určitě daly,
ebaka
@Stefanm ,a to ty len pre hranolky opúšťaš túto rodinu????Zahodil si flintu do žita????postav sa k problému čelom,,bojuj-var !!!A ja som si dnes uložila tvoj rcp a chcem aj ďalšie:)))),pekný večer
pivonka
Čo tam hranolky, tie sú pekné chrumkavé, ale keď som videla tú klobásu, tak som si povedala - Ježišmária! No, ja som raz tak varila čaj, že mi vyvrela všetka voda a pálil sa prázdny hrniec. Takže nič nové pod slnkom.
P.S.: O svojej svokre si to pekne napísal. Aj ja mám dobrého zaťa a chová sa ku mne veľmi pekne. Keď sa pekne chováte k našim dcéram, tak aj my vás máme radi.
kuchticka
@stefnam , po dobu 5. tyzdov som nekukla na Varechu a naraz sa dozvedam "Jobovu zvest".To by ta nas nebolo luto? Kto by nas potom obveseloval, he?
tetrisss
No neviem ako to bez varechy vydrzis, budes nervozny a prihori ti aj caj, takze sa na to vykasli a kludne dalej tu obveseluj nasu komunitu :)
stefanm
...ďakujem @v šetkým za komentáre . Keď som pridával tento príspevok bol som mierne nahnevaný , že mi zase niečo prihorelo . Veď to určite poznáte ?!?! Svoje "rozčarovanie" nad nezdarom som vložil do "zážitky" ale pretože mi to tam neukázalo foto nepodarených hranolkov , (@tomas prečo?) premiestnil som to do časti "diskusia" . A tak tento príspevok , ktorý u vás vyvolal peknú odozvu , koluje aj v zážitkoch aj v diskusií a ja mám z toho celkom pekný g u l á š !!! Rozčarovanie z nepodareného jedla už , samozrejme , pominulo a ja teda vyhlasujem , že túto stránku neopustím , práve naopak , skúsim byť kreatívnejším prispievateľom aby tu bolo ešte veselšie . Ako sa hovorí : všetko zle je na niečo dobre - verím že technici v redakcií tie minútky na stránku čo najskôr pridajú . Tento komentár pridávam aj do sekcie "diskusia" a naopak a ešte raz vám všetkým ďakujem . Navždy VÁŠ - @stefanm - Prešov .
sovka62
Záver na jednotku, navždy NÁŠ, veď by si nám chýbal! A kuchynské minútky sú mojím verným spoločníkom už dlhé roky, lebo ako je známe, ženy vždy robia viac vecí naraz, tak pre istotu. A som už taká vycvičená, že ak ich mám nastavené napr. na 20 minút, dostavím sa do kuchyne 2-3 sekundy predtým, než sa ozvú (ale to nesmiem sedieť pri Vareche, vtedy čas nevnímam, hahaha....)
vanilka111
Mne sa vcera pre to iste pripalili. Gözleme,nastastie len dve a dnes som viac priprazila grenadir :-)
vanilka111
@pivonka- manzel za mladi prihrieval v hrnci caj a zabudol nan, spalil sa hrniec a cely dom smrdel ako ked sa palia stare handry. :-)
ainy
@stefanm neblázni...to sa stáva a potom....správny východňar še nevzdava