Rodina a deti

Spoločné varenie

elekra - fotkaelekra, 22. apríla 2011

Dnes sme so staršou dcérou varili na obed zemiakové placky. Naschvál som si vzala aj foťák, že ich nacvakám a dám recept na Varechu. Nuž, ale baby, pustili sme sa do varenia, načistili zemiaky, niečo sme pomixovali, niečo postrúhali, načistil sa cesnak a cibuľa. Dochutila sa zmes patričnými ingredienciami a vylepšili sme ju aj údeninou. A začali sa placky smažiť. A než som si spomenula na foťák, jednoducho, už nebolo čo fotiť! Zakecali sme sa popri robote a zo zverejnenia receptu s fotkami nič nebolo. Aj napriek tomu Vám všetkým želám krásne Veľkonočné sviatky.

@zareaguj


Diskusia k téme

3sandra3
juj,,,, ale dnes je Veľký piatok,,, tiež želám pekné sviatky
hubata
Takto to má byť: pri šporáku sa preberú problémy vyplývajúce z medzinárodnej politiky a aj sa placky napečú. Keby to robili takto všetci politici tak by nebolo vojen, ale zato by mali ľudia na celom svete mastné ústa od placiek.
sovka62
Hubatá, trafila si klinec po hlavičke. Vyžeňme tých chlapov do kuchyne, začnite svet spravovať my a hneď tu bude lepšie. Máme všetky potrebné skúsenosti geneticky zakódované, veď riadiť rodinu alebo štát, to nie je veľký rozdiel. Hlavné je udržať mier a rozpočet tak, aby mal každý uspokojené potreby, ale aby sme minuli len toľko, koľko máme. Robíme to denne, tak prečo to nevziať do ruky aj v štáte?
hubata
Presne toto som povedala že by sa naši politici mali učiť od našich ženičiek ako vyjsť z malého príjmu tak, aby tí najpotrebnejší (deti, chorí, rodičia, muž, domácnosť a - až posledná som bola vždy ja) nepocítili chudobu. Čo to len stojí rozmýšľania premyslieť rodinný rozpočet tak, aby sme sa každý deň slušne najedli, každý bol primerane oblečený, všetky poplatky zaplatené a ešte aj treba niečo odložiť na nepredvídané udalosti v rodine. Ako prvé by som v každom regióne postavila fabriku a zabezpečila robotu, lebo tie peniaze čo sa dávajú na všelijaké podpory v nezamestnanosti , príspevky, neodstránia príčinu chudoby, naopak ďalšie peniaze treba na kukláčov, policajtov, úradníkov, drogistov, rómov a výsledky žiadne nevidno. Keby sme všetci chodili do roboty tak nemusí a ani nemá čas nikto kradnúť. Keď pozerám ten program o lekároch zo 112 - veď tam ani slušného človeka lekári neošetrujú: len samý feťák, alkoholik, bitkár, bezdomovec ..... a nám čo ich platíme z našich odvodov znova zasa len príde v ordinácii si za všetko platiť !!!!!
elekra
Milé dievčatá Varechárky, ďakujem za milé komentáre! Ale ja radšej zostanem len pri riadení svojej rodiny a varení, na politiku ja nemám chrbtovej kosti.
sovka62
Elekra, veď to je práve tá chyba, že ostávame pri riadení rodiny (ja tiež, aby si si nemyslela, že sa hrniem do politiky) namiesto toho, aby sme sa vzbúrili a vzali politiku do vlastných rúk. Veď kto najviac trpí pri takomto riadení štátu? Ženy, lebo na ich pleciach je udržať rodinu v pohode a sýtu, aj keď je to zo dňa na deň ťažšie.
vcelka
Všimnite si, aké ženy sa udržia v politike - iba tie s mužskými vlastnosťami.
hubata
Sovka 62 - baby naučte ma ako skopíruje ten nick aby bol hnedý, podčiarknutý a ešte mal aj ten oný - zavináč????
3sandra3
@hubata ... zavináč dáš normálka, ako zvykneš,,, a za ním napíšeš nick, ktorému píšeš a potom bude hnedý a podčiarknutý
hubata
Huráááá !!!!
Ďakujem a nech ťa za to dobre vyšibúúú )))
hubata
Už viem čo by sa nám tu zišlo a napíšem to aj adminkovi Tomáškovi: no predsa usmievavé smajlíky a keď sa nám niečo pripáli, tak aj zamračené smajle.

Tak ako mne včera: chcela som upiecť "bosorkine prsty" - reku bude sranda na Veľkú noc keď prídu mini šibači, tak im tie prsty ukážem na mise a poviem že už toľko šibačov bolo u mňa a takto dopadli: odsekávala som im prsty.
Lenže: prsty som mala dať na plech s väčším rozostupom, ale ja šporovlivá, som ich dala blízko k sebe, zliali sa mi a z prstov sú - guľky obalené v kokose ..... Viete ako by sa mi tu teraz zišiel ten zamračený smajlík ????
3sandra3
@hubata no vidíš , aká si šikovná.... to šibanie za odmenu???? jooooj.... ale s tými smajlíkmi je fakt dobrý nápad