Kuchyňa a vybavenie

Sodastream

erikapl - bez fotkyerikapl, 26. júna 2011

Včera sme kúpili sodastream. Predavačka vysvetlila použitie, že keď
3. stačíme dostaneme naozaj perlivý nápoj. Doma vyskúšame, a
skoro nič. Na 5. resp. 6. stláčanie dostaneme veľmi jemne perlivú
vodu. Ako vidím, zbytočne vyhodené peniaze.

@zareaguj


Diskusia k téme

angelheart
My máme sodastream rok a sme spokojní...tú bombu tam máte dobre nasadenú? Keď stlačíte, vydá to taký nepríjemný zvuk? Lebo ak nie, stláčate krátko a žiadne bublinky nebudú
enerrgizer
stlačiť a chvíľku aj podržať :-) ... 2x jemne perlivá a 3x perfektná perlivá sóda... ja som spokojný
evanaaa
My sme mali doma výrobník sódy na bombičky, bol trochu objemnejší tuším kvôli tej bombe, ale potom sme ho darovli - bublinky veľmi zdravé nie sú, najmä na vysoký tlak, ak kupujeme ,tak len jemne sýtené nápoje, alebo nesýtené, lepšie sa pije. Po čase, mám dojem omrzí aj tento drahý, v podstate ale jednoduchý prístroj. A ak doň idú klen tie spomínané drahé sirupy, tak by som nechcela ani zadarmo.
mariaklara
Už som to sem písala, že my pijeme vodu z vodovodu, tá je najzdravšia. Bublinky nie sú zdravé, ako píše @evanaaa , pre môjho manžela má vysoký tlak a pre mňa tiež nie lebo mám alergiu na všetko bublinkové.
hurriccanne
mam sodastream uz asi dva roky a som velmi spokojna,lebo oblubujem ladovu bublinkovu vodu,stlacam3X,hrdlo uz mam vycvicene.mam skvely pocit,ze usetrim maticku zem od zbytocnych plastov.original sirupy nekupujem-existuje mnozstvco skvelych a lacnejsich.aj ked niektore prichute originalov by som ochutnala.
duschko
Zariadenie mam doma uz viac ako rok. Od toho casu sa nekupuju napoje v PET flasiach. Nemusim nosit tazke flasky a uz nehovorim co s prazdnymi. Co sa tyka perlivosti, tak tu si urobim, ako sa mi paci. Ked chcem jemnu tak stlacim raz a ked chcem silne perlivu, tak stlacim viac krat az do zaznenia signalu. Velmi dobra vec. Odporucam kazdemu, kto ma rad bublinkove napoje. Co sa tyka sirupov, pouzivam prevazne doma vyrobene, niekedy aj kupene v obchode, no nie tie drahe.
sovka62
@erikapl , my ho máme dva roky a funguje bezchybne a to tlačidlo stlačím len raz a držím kým nevydá zvuk, to je znak, že stačí. Ak pritlačím viac, je voda silne perlivá, ak tlačím slabšie, jemne perlivá. Skús vyskúšať takto a keď to nepôjde, reklamuj. Ešte chcem dodať, že pri tomto spôsobe výroby je z jednej bombičky vyše 70 l sódy, na začiatku som to počítala.
dorisa
AJ JA PIJEM VODU Z VODOVODU,ALE MOJ PRIATEĽ,TEN "MUSÍ" PIŤ SLADKÚ VODU. KUPUJEME PERLIVÉ V PET FLAŠIACH A NIE JE TO SLASŤ SA S TÝM NAŤAHOVAŤ. TIEŽ SOM TERAZ "ZAMILOVANÁ " DO PRISTROJA SODASTREAM, TAK UVIDÍM, TIEŽ SI HO CHCEM KÚPIŤ. AJ JA SA BOJÍM, ČI TO ZVLÁDNEM-JEHO OBSLUHU.
evicka63
Máme ho tiež a sme spokojní, lebo nemusíme nosiť fľašky z obchodu. A aj sýtenie si každí z nás prispôsobí na také aké mu vyhovuje. Prvé fľašky asi (3) sme skúšali sýtenie a teraz je to paráda. A na chalupe slúži klasická dobrá sifónová fľaša.
erikapl
Ďakujem pekne za rady. Už som prišla na techniku , takže som s tým spokojná.Máme vlastnú studňu a preto som zaobstarala aj filtračnú kanvicu.