Rôzne

Smoothie maker ,kto ma poradte !

mojack - fotkamojack, 16. júna 2012

Smoothie maker maju v zlavii za 19,90.
Smoothie Maker balenie obsahuje :
1 základný stroj Smoothie Maker
1 malý pohár Smoothie Maker
1 veľký pohár Smoothie Maker
1 čistiaci pohár Smoothie Maker
1 vrchnák Smoothie Maker
veľmi rozmyšlam--prosim o pomoc... kupit či nekupiť?
Dakujem .

@zareaguj


Diskusia k téme

jurovic6
kupil som si ho v pondelok,dlho som ho chcel...
ja som s nim spokojny je pri nom aj knižka s receptami na rôzne Smoothies aj zmrzliny,daju sa pripraviť aj omáčky,dipy,je tam aj recept na polievku...treba pred použitím naolejovať vrch pohára lebo inak sa to zasekáva.
Kúp to za tú cenu...môj stál raz toľko.
janealli
Je to veľmi dobrá cena, tento týždeň bol na jednom zo zľavových portálov za cenu 24,90€ a za chvíľu bol vypredaný.
sjuz
môj muž vraví, že j to lacný šmejd a o chvíľu sa to pokazí. ja by som radšj investovala do dobrého stolného mixéra, so sklenenou nádobou, ktorý ma širšie využitie.
julica
Pridavam sa k sjuz, radsej silny mixer. Na tomto smoothie makeri je podozrive, ze neuvadzaju zakladny udaj - vykon.
tiginko
ja ho mam asi mesiac, tiez kupeny na zlavovej stranke, ja za cca 27 EUR, pricom z Teleshopingu stoji tusim okolo 40. Kupila som ho az po nastudovani si roznych diskusii na internete, lebo som tiez nedoverovala tej nizkej cene. Podla mna si to kludne mozes kupit, je to zrejme to iste, len k tomu drahemu ti daju aj recepty, tie pri tychto nie su. U nas frci kazdy den, za par sekund mame vymixovany domaci jogurt s jahodami, bananom a inym sezonnym ovocim. Kavove frape som este neskusala, ja mam rada klasicku kavu. Dokonca dcera si robila ladovu triest (jahody+par kociek ladu). Mam aj mixer ale ten by mi zaberal privela miesta na linke, musela by som ho teda stale vyberat zo skrinky a komplikovanejsie umyvat, toto je male a sikovne, a hned umyte. Treba davat pozor a naucit sa dobre zasrobovat pohar do nozovej hlavy, co nejde prave najlahsie, skusim s tym olejom ako pisal @jurovic6. Inak super cena @mojack , dufam ze bude v poriadku. Ked som sa pytala v internetovom obchode preco maju az tak podozrivo nizku cenu, tak mi povedali ze musia od nemeckeho vyrobcu kupit velke mnozstvo a dostanu mnozstevny rabat. Ja som musela cakat mesiac na dodanie, kym sa im nazbieral vacsi pocet zaujemcov.
frezia68
Na internete si pohľadaj diskusie a rozhodneš sa nekúpiť.Na zlomené časti sa nevzťahuje záruka a lámu sa.Mňa tiež zaujal v televízii,tam je všetko náramne ľahké,praktické a perfektné-očarí jednoduchosťou,praktickosťou a výsledok rýchli.Ale sú to šmejdy a zdieľam názor @sjuz.Tie ž som chcela......
medulienka122
veci a "la" telešoping už nikdy viac nekúpim, je to hračka pre deti na 1-týždeň, mala som aj ja veľmi "rýchly, skvelý," mixér na kokteily, ale nemal silu rozmixovať ani jeden banán, nieto ešte ľad, letel do koša! A pretože bol cestovným bol na baterky, ktoré boli skôr fuč, ako hotový nápoj.
isar
Pre mňa je to slabý stroj. Ponorný mixér s dostatočným výkonom ho mnohonásobne predčí.
evanaaa
Ja si robím kokteily v normálnom mixéri, a zasa nie tak často, raz za čas vytiahnem, je síce len na pol litra, ešte sa navrch aj napení, takže raz za čas stačí. Mám odšťavovač na ovocie azeleninu, potom ďalší na citrusové plody, ani ich nejak nevyužívam, lebo to musím vydolovať, všetko sa mi hromadí a ndobré je to spočiatku, potom sa to odloží a zaberá to málo miesta čo mám. Takže, adieu......
dorisa
Ja som kupila pristroj za 27.90 + postovne zo Zlavia.sk , zatial som spokojná. Vnučka ho chcela, robí si smootie.
dorisa
@janealli , veru prístroj bol za chvilku vypredaný, teraz je o 3 euro drahší, uvidím, ako bude slúžiť. Ta cena v Teleshopingu je strasne predražena a pritom si myslím, že je to presne ten istý,ako na žľavových portáloch.
bibisisa
Mi ho tiež máme, dcerka si želala za vysvedčenie červený smothie a je maximálne spokojná....aj bračekovi robi z paradajok polievočku a chutí....:-)
smoothie
Ahojte,
vie mi niekto prosím poradiť, kde by sme zohnali náhradný veľký pohár do Smoothie maker, ktorý sa nám za krátky čas používania poškodil. Ďakujem.
1andy
Aj ja už dlhšiu dobu túžim po tomto čarovnom stroji ale nenabrala som odvahu si ho kúpiť zdal sa mi drahý. Teraz sa trošku venujem tejto problematike a sliedim po nete. Áno nasla som aj ja na zlavovom portáli teraz za 28€ ale balenie obsahuje len stroj jeden pohár veľký, jeden malý, čistiaci pohár a viečko zatiaľ čo inde stojí 40€ ale balenie obsahuje 2 poháre veľké a 3 malé s piatimi vrchnákmi a keď si to tak spočítam že ak si kúpim ten lacnejší a budem mať šťastie niekde zohnať náhradné poháre tak určite to bude minimálne jeden za 5€ ak nie viac no a už mám stroj predražený ako keby som si ho kúpila za 40€túžim po ňom už veľmi dávno a teraz som začala aj cvičiť tak by som bola hapy keby som ho mala a aspoň takto by som nejaké to ovocie a zeleninu konzumovala lebo veľmi nemusím klasickým spôsobom no ešte stále mi chýba odvaha na vyhodenie peňazí za niečo čo pôjde potom do koša :-)
delikatesa
ja som vytiahla na smoothie starý mixér nejaký 15 r.pretože ma očarila "vlna" smoothie :), ktorá ako všetko nové o chvíľu prejde. Myslím, že takýto obyčajný mixér úplne postačuje.
monika65656
my sme dostali ako svadobny dar Vitamix PRO 750, predtym sme mali z datardu lacnejsi, neviem znacku ale to sa neda porovnat. Odkedy ho mame robim smoothies pravidelne, urobi vsetko, seka, miesi, je vykonny, nie je hlucny, je s nim dobra manipulacia, urcite sa oplati investovat pre tych co planuju mixer vyuzivat kazdy den.
milotka63
ahojte, ja mam znacku bamix, to je ponorny maly mixer ale je vykonny a uplne postacuje napr na smothie, mam ho za 115 z vitarian.sk maju viac verzii