Rôzne

Slahacie metlicky

ria52 - bez fotkyria52, 30. januára 2015

Poprosila by som varechacky ci niektora nema nahodou slahacie metlicky z slahaca ktore uz nepotrebuje ETA043 rada ich odkupim.

@zareaguj


Diskusia k téme

ria52
bohuzial sa polamali tak som vyhodila
veronka
šľahacie metličky som kúpila v Trnave v Jednote, boli dost drahe ale pasovali do nasho 30+ rocneho rucneho slahaca

Elektro Bachratý Stanislav, Trojičné námestie 9 ,Trnava 917 01
0905 613 547

ria52
Ved prave to ze to je starsi výrobok tak to neviem u nas kupit ale skusim tam zavolat ci by neposlali na dobierku, som z vychodu to je daleko,ale dakujem za spravu.
vlasatka
@ria , neviem, odkiaľ si, ale ja som kúpia tie metličky v opravovni elektro prístrojov v Trenčíne Eson. Robia servis elektrických prístrojov a majú aj náhradné diely na rôzne prístroje. Tiež sa mi polámali tie metly, ja som dostala mixér pred 20 rokmi, ale motor funguje doteraz, bol to poctivý český výrobok. Keď som si predstavila, že mám dať za jedny metličky k mixéru toľko, čo by som dala za celý mixér, tak som veru dlho váhala. Ale pani zo servisu mi povedala, že dnes už nekúpim tak kvalitný mixér, ako vtedy (o kvalite svedčí aj to, že ho mám 20 rokov a že bol využívaný statočne!). Tak ak ti mixér funguje, skús zohnať nové metly, aj napriek vysokej cene.
ria52
Ved kvôli tomu ho nechcem vyhodit ze ma dobry silny motor ma tiez 30 rokov,mala som aj novy ale ten uz odisiel terajsie vyrobky nestoja za nic ,dakujem skusim v servise,ked vôbec tu servis na tie vyrobky mame.
ria52
a kolko stali ked mozes napisat dakujem
vlasatka
Dala som za ne okolo 17€. Kontakt na Eson v Trenčíne je na nete, skus im napísať. Možno ich pošlú aj poštou.
vlasatka
Alebo ešte ti poradím, skús na Bazoši pozrieť, možno niekto predá aj celý mixer, ak nepoužíva.
ria52
dakujem ale mam cely mixer okrem tych slahacich metliciek