Rôzne

Skysnuté lečo

lettice - bez fotkylettice, 17. augusta 2018

Povedzte je už na vyhodenie? Vyklopila som z fliaš tak buble ale voňu má krásnu čo s ním? Do koša?Moja snaha, moja robota a zbytočne...

@zareaguj


Diskusia k téme

marika9
Žiaľ, keď už niečo podľahne skaze, už to nezachrániš. Škoda práce aj materiálu, ale musíš sa s tým lečom rozlúčiť.
haji
Někdy se to přihodí. Kontaminace, technika /špatná víčka/ a plno jiných možností mezi nebem a zemí. Vyhodit, lepší už to nebude. Vyhodit aj všechna víčka. Příště si dát větší pozor. Ale už máš "vybráno", zase tak často se to neděje. Je to na mrtvici. Kdo nic nedělá, nic nepokazí. A také nic nemá.
1x motyka
motyka
Niekedy to spôsobia aj nie dobré umyté alebo mokré poháre. Ináč - ako @Haji. Ale keď nejde o život, ide o .........
1x haji
kecupicek
Aj majster tesár sa utne. Aj mne skyslo niekoľko fliaš, lebo som bola lenivá a možno aj unavená z toľkého konzervovania a zostali mi tri poháre, ktoré sa nevošli do zaváracieho hrnca. Nabrala som tam lečo ešte horúce a obrátila hore dnom, aby prichytili viečka. Viečka boli nové, držali ako divé ale v špajze stále čosi pochybne zaváňalo. Urobila som kontrolu a našla som- skysnuté lečo.
Najväčšiu šarapatu dokáže narobiť cibuľa, pokiaľ nie je dostatočne sterilizovaná pokazí všetko do čoho sme ju dali. Preto treba dostatočne dlho sterilizovať a lečo vydrží aj roky.
nephilim
Vyhodiť. V začiatkoch som šetrila. Veď trochu kysne, nesmrdká, v guláši, na pizze sa to stratí. Letel guláš von oknom, pizza tiež. Smrdelo to a kyslo to.
1x mitzy
pivonka
Vždy ni je ľúto, keď sa jedlo pokazí. Premrhaná námaha, suroviny a navrch frustrácia. Nech sa ti nabudúce zadarí!