Rôzne

Rýchlo potrebujem pomoc - radu!!

stefanm - fotkastefanm, 5. augusta 2014

Práve som začal pracovať na príprave mäsa podľa receptu od @Babkamt Babkamt  varecha.pravda.sk/recepty/zavarane-pecene-maso-fotorecept...
kde sa uvádza, že mäso pokrájame na stredne veľké kocky. Potreboval by som vedieť rozmer malých a veľkých kociek aby som si potom, za pomoci kalkulačky značky Sharp z roku 1985, vypočítal rozmer stredne veľkej kocky.
Rýchlo to potrebujem preto lebo dnes sa odpájam od PC siete lebo ideme maľovať byt. Ešte sme ani nezačali a už ma bolí krk lebo na všetky manželkine pripomienky a návrhy súhlasne prikyvujem aby, nedajbože, nenastali hneď na začiatku rekonštrukcie bytu nejaké megaproblémy!!!

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
najlepsie ti asi poradi @Babkamt , ale ak nemas cas cakat, kym sa ozve, tipovala by som, ze stredne velke kocky budu asi take velke, ako je dlhy stredny clanok stredneho prsta tvojej ruky :-)))
len sa neporez prosim ta :-))))))
stefanm
... prosím, už neraďte, už sa pečie!!! Venujte sa inej činnosti ako odpisovaniu na tento dotaz. Ja si idem odfoťiť spálňu, lebo o chvíľku ju rozoberiem a už nikdy nebude taká a na tie krásne chvíle čo som v nej s manželkou a ... prežíval už budem len spomínať.
stefanm






...a toto idem rozoberať. Slzy sa mi tlačia do očí, v ústach mám sucho a hlavou mi prebiehajú spomienky. Ale všetko raz končí a nové začína.
stefanm
... a to mám vymeniť aj spoluležiacu za menej vrzgajúcu ????
babkamt
Ty si ale šikovný pán. Záváraš mäso a pritom sa chystáš na maľovku. Ja som mäso krájala asi na 3 x 3 cm. Záleží od veľkosti pohára, do ktorého ho potom budeš dávať. Vidím na fotke, že si pridal aa´j kožu:-) Ja som naschvál vyhodila pri maľovke manželskú posteľ na dvor, ničím som ju neprikryla. Vystavila som ju vplyvom jesenného počasia:-) Chcela som novú, a aj ju mám, napriek manželovým protestom.@stefanm aj keď vymeníš starú posteľ za novú, menej vŕzgajúcu, doporučujem NEVYMIEŇAŤ spoluležiacu manželku za novú. Lebo aj z novej sa raz stane stará - v lepšom prípade:-) Pri starej manželke máš už vychytané všetky muchy:-)
stefanm
...@babkamat pekne hovoríš (píšeš). Ja by som tu svoju nevimenil. Vieš, vymeniť nájdený poklad za kupovanú zlatú retiazku není dobrý obchod. A ja zlé obchody nerobím!!!!
evanaaa
@stefanm , a nezabudni 2x sterilizovať.......mimochodom, vybral si si "správny " čas, ako píše aj @babkamt. A na veľkosti ( kociek mäsa) podľa mňa až tak nezáleží.
hubata
@evanaaa ti zle poradila: manželku nesterilizuj v žiadnom prípade, lebo by dedila po tebe .......
Aj ja by som chcela vymaľovať a vymeniť spálňu, ale Hubatý povedal že to do smrti vydrží. Tak si myslím že o týždeň-dva budem dediť ja, keď odmietol maľovať a vymeniť manželskú pracovňu .......... hulááá, hulláááá hop!