Rôzne

Rubriky v novej KK

3sandra3 - fotka3sandra3, 28. februára 2011

Dalo by sa zdokonaliť aj to ?...napr. som v rubrike Kuracie mäso , nájdem si recept v tejto rubrike napr. Kuracie soté, tento recept si otvorím a chcem sa znovu vrátiť do rubriky Kuracie mäso, ale ma to tam nedá, ale dá ma to do Neroztriedených receptov. Vďaka.

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
@3sandra3 najprv si človek sám musí vytvoriť, aké rubriky chce (niekto to chce podľa mäsa, iní to môže chcieť podľa iných kritérií, každý si vymyslí rubriky aké chce v Kuchárskej knihe a AŽ POTOM ich môže zatrieďovať (čiže najprv si urobiť rubriky a potom zatrieďovať (kedykoľvek potom sa dajú dorábať aj ďalšie rubriky))
3sandra3
to je mi jasné, čo píšeš,,, ale vrátenie späť do konkrétnej rubriky nejde , asi sa nechápeme , čo chcem povedať, alebo zle to vysvetľujem
tomas
kedykoľvek kliknete na Presuň, tak môžete vybrať ľubovoľnú novú (alebo tú istú), ak kliknete na x vnútri tak sa vám to okienko zatvorí.
foska
@3sandra3 ja asi viem, co chces povedat... ked uz si vyberies z KK nejaky recept a pozeras ho, chces sa vratit do svojej rubriky vo svojej KK, odkial si ho otvorila. Tak? Poradim - neotvaraj si recept kliknutim na neho lavym tlacitkom mysi, ale prostrednym tlacitkom na myske, cim sa otvori v novom tabe prehliadaca. Tym sa Ti povodny tab nezatvori - a mas tam vlastne stale otvorenu rubriku, ktoru si prezeras. Dufam, ze som Ta pochopila spravne a ze tu nevysvetlujem somariny :)
babi
@foska vďaka, toto som nevedela, ale už som to skúsila a je to fajn.
yana
Fussa milacik, ty nemas chybu. Cmuk
3sandra3
@foska ...ďakujem ti,,, presne tak, ty jediná si to pochopila, čo myslím.... vdaka ešte raz