Rôzne

RSS čítačka

foska - fotkafoska, 31. januára 2011

Na zistenie noviniek z viacerych oblubenych stranok pouzivam RSS citacku, zial Varechacky feed mi uz par dni nefunguje (ostatne slapu ako hodinky). Kontrolovala som aj spravnost a aktualnost URL, zda sa, ze to mam u seba vsetko dobre nastavene. Prosim, ma niekto podobny problem? Vedela by poradit redakcia?

@zareaguj


Diskusia k téme

kucharronald
Mne dnes denný súhrn prišiel na mail. Skús nájsť v spame. Niekedy mi aj tam príde, používam gmail. Keď mi nepríde, aj ja pozerám RSS kanál :)
foska
Denny suhrn chodi, ale preferujem RSS ;)
foska
Aha vidis, to je zaujimave, ze takto z linku ide, no v citacke nejde. :( Zeby nekompatibilita? To by ma mrzelo, zvykla som si na to, a opakujem, ine feeds (a nemam ich malo) idu...
kucharronald
A ako tam chodíš? lebo ja klikám na ten malý oranžový obrázok vedľa ,,Moja varecha"...
foska
V prehliadaci (Firefox) mam nainstalovany add-ons "NewsFox", co je moja RSS citacka (existuje ich veeela druhov). Tam si davam oblubene RSS kanaly a tato citacka mi umoznuje doslova v priebehu sekund ocami prebehnut, co je nove na mojich oblubenych weboch.
foska
Aaaaa, super, tak teraz z nicoho nic :) to zacalo po niekolkych dnoch odrazu fungovat. Dakujem ;)
dorisa
@kucharroland , ty si nejaký mudry:)))),mohol by si mi domov príst nastavit wi-fi, lebo som na kábloch na optickej sieti:((
sovka62
A v akom jazyku ste to komunikovali, moji milí? Bola to slovenčina? Ja som totálny počítačový analfabet (no, niečo ma už naučili vnučky a niečo Varecha) a len som oči vyvaľovala. Podobne som bola naposledy zmätená v prvom semestri na výške, keď nám začali prednášať integrálny počet. No, na výške som to zvládla, hádam sa ešte niečo doučím a zvládnem to aj s počítačom.
ketty3811
Tak o takom niečom som ani ja nevedela,zase som múdrejšia.Tí mladší su šikovnejší,aj ja sa učím na Vareche.:-)
foska
@sovka62 :) kto zvladol integraly, ten zvladne vsetko :) Trosinku ma mrzi, ze opat nezareagovali spravci webu (teda mozno zareagovali tym, ze to zacalo fungovat). Fakt je mi luto, ze neodpovedaju na maily a casto ani na taketo volanie o pomoc :(
redakcia
@foska , ak je to možné, maily nám chodia stále, preto treba tieto veci posielať na mail, ktorý prepošleme programátorovi, ale to sme už preberali v inej diskusii.
foska
Ano, dik, nabuduce skusim opat poslat mail. Teda dufam, ze ziadne nabuduce uz nebude :)
evanaaa
Sovka, v porovnaní so mnou si na tom ešte dobre, ja som len zmätená, aká komunikácia tu prebieha a o čom - RSS čítačka, WI-FI,a čojaviem čo, len hiršie, mňa to nemá kto naučiť, takže ostávam stále v jednej rovine ovládania. A le aspoň to.