Varenie

Recepty na chlieb

afataga - fotkaafataga, 18. februára 2012

náhodou som objavila niekoľko rcp na zaujímavé chlebíky, tak sa možno niekomu budú hodiť: ona.idnes.cz/upecte-si-chleba-celozrnny-s-tymianem-n...
mne sa páči ten so sušenými paradajkami

@zareaguj


Diskusia k téme

evas13
Človek sa stále učí a toto sú veľmi zaujímavé informácie. Ďakujem :)
marianne69
Mne sa pozdava rada,ze treba chlebik piect najskor pri vyssej teplote,5-10 minut a potom teplotu ubrat.Pekavala som doteraz pri rovnakej,skusim podla tejto rady.
babidka
je zima a tak aj dost casu na skusanie novych receptov :-) pacia sa mi ....
kuchticka
@marianne , ja peciem chleba prvych 10 minut na 425 F - to je 220 C?, az potom stiahnem na 350 F - 180 C? Vzdy je krasne upeceny.
alexola
@atafaga ten tymiánový ma hneď oslovil, robila som ho v nedeľu a je výborný. ďakujem za inšpiráciu :)