Rôzne

R.I.P - Pavol Demitra

enerrgizer - fotkaenerrgizer, 7. septembra 2011

Paľo Demitra zahynul...

@zareaguj


Diskusia k téme

angelheart
Ja som si tiež poplakala, je (ťažko sa mi píše slovo "bola") je to moja srdcovka, už z čias trenčianskej Dukly, ktorej do dnes fandím, hoci z Trenčína nie som a Dukla zďaleka nehrá tak dobre, ako kedysi. Stále neverím a dúfam, hoci zbytočne. Pali plakal, keď sa lúčil s reprezentáciou a teraz my plačeme za ním. Príliš skoro. Je to pre mňa nepochopiteľné...Úprimnú sústrasť pozostalým, hlavne manželke Majke. Lepšieho kapitána, lepšieho hokejistu už mať nebudeme. Pali - Človek s velikánskym Č, keď hral, hral celou dušou.
marianne69
...otec,clovek jeden z najlepsich svetovych utocnikov,ja tomu stale nemozem uverit a stale som dufala,ze v tom lietadle nesedi...takyto uzasni ludia odchadzaju,uprimnu sustrast celej rodine...
tetuska
bol to vynikajúci človek, ťažko tomu veriť, že už nie je medzi nami, česť jeho pamiatke...
danculka
Pripájam sa aj ja k uprimnej sústrasti za Demitrom,je mi to veľmi ľúto a hlavne ,je mi ľúto detičiek,kroré sa budú musieť navždy rozlúčiť so slávnym ockom,je to tragédia nie len rodiny,ale celého Slovenska.Česť jeho pamiatke....
vevericka321
Demitru som nepoznala iba z počunia...vedela som, aký je výborný hokejista, no táto správa ma šokovala....prečo práve musel sedieť v tom lietadle?.... :( celej jej rodine prajem úprimnú sústrasť! :(
silvia68
je to veľká tragédia, škoda všetkých ľudských životov, rodine prajem úprimnú sústrasť, jeho manželke veľa síl, aby sa dokázala pozbierať a byť oporou pre ich detičky
alena45
aj ja som ho mala najradšej a pri jeho rozlúčke som veľmi plakala no a dnes - strašná tragédia a ešte strašnejšia smrť všetkých tých mladých ľudí. Už sme si celá rodina volali, poplakali, fakt strašné, plačem aj teraz. Nech odpočívajú v pokoji.
letisia
Od 16 hod. nič nerobím, len sledujem všetky spravodajstvá. Najprv som dúfala, že oznámia, že predsa len v tom lietadle nebol. Bol. Nemám slov. Vyslovujem úprimnú sústrasť všetkým jeho blízkym.
evas13
Aj ja som si poplakala a stále sa pýtam "Prečo?"
hviezdickaz
velka skoda a obrovska tragedia ... je mi velmi luto vsetkych,co boli na palube lietadla vratane Pala ... :(((
akeber
:((( strašná tragédia , toľko mladých životov.....úprimnú sústrasť všetkým rodinám zosnulích :((
3sandra3
je to smutné,, skončené životy vždy chýbajú ......... :-(
eunika
koľkokrát to počujem a čítam stále mi vyhŕknu slzy,je to strašná tragédia....
evusik
každého zbytočne zmareného života je škoda
sladkacokolada
ja som sa túto správu dozvedela v poobednajších hodinách a myslela som, že Paľo Demitra nemože byť na palube lietadla, veď ešte nedávno sme hokejistov stretávali v uliciach Trenčína.Bol. Bolo to neuveriteľné, keď som sa to dozvedela. Často chodím okolo zimného štadiona, aj dnes som išla a na štadione je čierna vlajka, veľa trenčanov, aj veľa ľudí z celého Slovenska je pred štadionom, konala sa spomienková rozlúčka. Ani si neviete predstaviť ako veľmi ťažko sa prechádzalo tadialˇ práve dnes. Je to velˇmi smutné , Trenčín plače. Česť jeho pamiatke a úprimnú sústrasť všetkým rodinám.
sneica
Slová nemôžu vyjadriť smútok, ktorý cítime....:-((
vcelka
Pri takejto príležitosti mi je ľúto VŠETKÝCH obetí VŠETKÝCH nešťastí bez ohľadu na to, či sme ich poznali zo športu, kultúry, vedy, alebo nepoznali vôbec... a či sa to stalo v lietadle, vlaku, aute alebo bani...
arasidka
Jeden okamih a všetko sa skončí.

Je to smutné ... akí sme ľahko pominuteľní. DNES SME , A....koniec, cesta sa končí...posledné zbohom .zostane iba spomienka.


hubata
Je to obrovská tragédia, pozerala som TA3 a nemohla som tomu uveriť čo sa stalo, hrôza 45 obetí, z toho 3 českí hokejisti a jeden náš. Hrozné nešťastie, úprimnú sústrasť rodinám.
pivonka
Stále to nemôžem prijať. Pripadá mi to ako zlý sen. Úprimnú sústrasť jeho blízkym.
aroooo
Je to niečo strašné, prajem úprimnú sústrasť rodine p.Demitru ako aj ostatným rodinám, ostali len spomienky na skvelého hokejistu. Česť jeho pamiatke!
zdezda
:(((((( , je mi veľmi ľúto, že sa pominuli takí mladí a zdraví chlapi, ani si neviem predstaviť tú bolesť maminy, otca, manželky, veď sa ani nerozlúčili... R.I.P.
kuchticka
Dozvedela som sa to az dnes - u nas o 18 hod, u vas uz bolo 3 hod. rano 8.9.
Moj smutok a slzy ho zpat nevratia. Je mi luto vsetkych mladych ludi, ktori zahynuli. Cest ich pamiatke. Ale Demitra bol snad vyjimkou -Clovek. Uprimnu sustrast jeho manzelke Majke a ostat, pribuznym.
jamalinka
......je to veľmi smutná správa a určite zasiahla celé Slovensko. Pán DIMITRA bol to jeden z mála tých ľudí, ktorým sláva nestúpla do hlavy. Veľká škoda ho bude. Pre jeho blízkych ...... rodičov, manželku a detičky nesmierna strata a veľká bolesťv srdiečku, ktorú budú pociťovať veľmi, veľmi ......dlho. Želám všetkým jeho najbližším veľa síl, ktoré budú potrebovať na zvládnutie tohto ťažkého, nerovného boja. Držte sa......... cítime s Vami.
matata1
Úprimnú sústrasť pozostalým všetkých obetí tohto nešťastia.
elisticka
strasne... som z Trenina ...uprimnu sustrast celej smutiacej rodinke :-(((
dorisa
Je mi to veľmi ľúto, česť jeho pamiatke.
akned
Sledujem spravodajstvá a zakaždým mi tečú slzy. Hrozná tragédia. Úprimnú sústrasť jeho blízkym, ako aj rodinám všetkých obetí tohto strašného nešťastia.
sharona
Smutná správa, úprimnú sústrasť rodine, stále tomu nejako neviem uveriť. Nech odpočíva v pokoji.
babi
OBROVSKÁ TRAGÉDIA..............
peliska
Je strašné,ked zomrie mladý človek,či už bol známy,alebo nie.Vdaka nemu sme neboli až takí neznámi aspon v hokejovom svete.Dakujeme Ti,Paľko za slušnú reprezentáciu našej krajiny.Celej Tvojej rodine vyslovujem úprimnú sústrasť.
jezibabka1
Ani po24hod sa stym neviem vysporiadať :((((( KRUTÉ, NESPRAVODLIVÉ, SMUTNÉ !!!!!!!!! :((((((
Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí prišli o svojich blízkych pri tejto tragédii.
PALO, ďakujem Ti za nádherné hokejové zážitky, ktoré si nám, fanúšikom pripravil, dufala som, že Ťa predsa len niekto prehovorí, aby si sa do repre vrátil a zažil ešte nádhernú chuť víťaztiev....už sa to nestane:(((((((((((( ODPOČÍVAJ V POKOJI! ČESŤ TVOJEJ PAMIATKE!
notakja
Vzdavam cest Palovej pamiatke, je mi to velmi luto. Takzko sa na to hladaju slova, je to hrozna tragedia.
betka11
Čo k tomu dodať,plačem kade chodím a rozmýšlam o veciach medzi nebom a zemou a nenachádzam tu správnu odpoveď.ČESŤ TVOJEJ PAMIATKE a najdite všetci pokoj v hokejovom nebi,zostanete v našich srdciach.
evanaaa
Zem sa stále krúti, slnko rovnako svieti a vetrík pofukuje a predsa......na nebi pribudlo pár hviezdičiek - jedna je naša a nezabudnuteľná. Dnes pre zmenu plačú aj nebesia.A plačeme aj my, ktorí sme čo len zbežne poznali Pavla Demitru. Vyslovujem sústrasť jeho rodine, všetkým jeho blízkyma aj fanúšikom. R.I.P., PAVOL, už budeš "hokejovať" len tam, na nebesiach.......
bambulka51
Máme slzy v očiach ............vyslovujeme úprimnú sústrasť celej jeho rodine...
jerica
keď som počula v rozhlase tú strašnú správu v kútiku srdca som si priala aby s Pali ozval a dal nám vedieť - veď ja som lietadlo zmeškal alebo aby zavolal ja som predsa doma , no skutočnosť bola iná , mne aj teraz slzy sa tisnú do očí, ? je to veľmi smutné . Úprimnú sústrasť tak ako krásne napísala @evanaaa nie je čo dodať :-(.
morza
Pali, odpočívaj v pokoji v hokejovom nebíčku.
Majka, prežila som niečo podobné a náhle bez rozlúčky. Je to ťažké, ale musíš sa s tým vyrovnať a prekonať to, žiť pre Vaše krásne deti.
Úprimnú sústrasť. Veľa síl.
olgas
Práve som docestovala domov,keď sme sa dozvedeli tú hroznú správu nemohla som tomu uveriť a stále som dúfala,že Pavol tam isto nebol...je nám všetkým veľmi smutno...Česť ich pamiatke!
3sandra3
@ancicka máme ho všetci radi, nám bude chýbať, ale čo jeho rodinka...pre nich je to najťažšie :-(
janger
Je mi to velmi luto. Pavol a aj vsetci ostatni...Je to strasne smutne...Uprimnu sustrast rodine a Slovensku.
marcy
14 dní som bola mimo Slovenska a som šokovanáááá ....odišiel veľmi skoro skvelý človek....mala som divný pocit po rozlúčke s reprezentáciou,je mi to ľúto :-((((