Dobrý deň gazdinky,
potrebujem vašu pomoc :-(
Robila som dnes tortu a ako to uz býva, keď na niečom veľmi záleží, just sa to nepodarí :-(((
Korpus nadstavovaná piškóta, plnka trasená ale jahodová - nestuhlo a nestuhlo, po troch vanilkových som nakoniec dala čokoládový olé, ale ten sa mi už zošmykuje po tom pôvodnom - no sodoma gomora , chuťovo možno aj, ale miesto torty na mňa z chladničky čumákuje rozpľasnuté ufo a ja teraz neviem, čo s tým :-(
Máte niekto dobrý nápad?
Veľmi pekne ďakujem :-/
rozmyslam skor taketo nieco,
varecha.pravda.sk/recepty/puncovy-srnci-chrbat-fotorecept...
ale slahacku na cestovanie sa bojim, mohla by na vrch ist cokolada?
tak som upiekla piskotovy plat na velky plech ( nadstavovanu piskotu najdete tu na vareche ako overenu nepiskotu ), rozotrela som to na to cca v tej hrubke ako cesto a teraz idem dat na vrch cokoladu
cast piskoty som pouzila na muffiny a dala som po lyzicke tortovej masy aj do nich, uvidime, ako to dopadne
ak dobre, bude aj foto :-)))