Rôzne

Prosím pomoc

ela77 - bez fotkyela77, 26. februára 2012

Nie je to téma varenia, ale pomôžte aj nám. Prosím o hlasy na facebooku. Súťaž poriada atelier fotografovania, pre účastníkov kurzu. Ide o fotečku vnúčika. tu je link:  www.facebook.com/photo.php?fbid=258016590945993&set=...


Vďaka varecháči, nesklamte ma.

@zareaguj


Diskusia k téme

damisa
pekná fotka, ďaľší bodík už máš tam.
ela77
varecháčky ste zlaté. Nikdy som takto nepýtala pomoc, ale vnúčik je zlatý, tak si to zaslúžia. Vďaka, vďaka, vďaka
celeblith
odkliknute :) a na oplatku si mi prosime nejaky dobry receptik ;) :)
celeblith
jaaaaaaaaaaaaaaaj my varechaaci si prosiiime....cez vikend mam asi vypnutu gramatiku, hanbim sa!
ela77
@celeblith , bude aj receptík, ale teraz tu mám vnúčence , majú jarné prázdniny a som dosť vyťažená. Vďaka ešte raz za hlasy, nerada som to urobila, nezvyknem takto, ale vidím, že ste varecháčska rodina a pomôžete v núdzi.
jerica
@ela77 už sa stalo:-) krásna fotečka s krásnym Tvojim vnúčikom:-))
bejgi
straaašne pekná fotečka, má aj hĺbku aj nevinnosť... držím palce :)
ela77
To je napínavé ako hokej, ste zlaté varecháčky, ďakujem.
bombiska
Krásny chlapček klikla by som aj sto krát....v lete už konečne budem babinou aj ja :-))))
ela77
až mám výčitky svedomia , že vás takto zneužívam, ale som rada, pomohli ste. Malý vnúčik posiela pusu.
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
moj hlas je tam!!!!!
ela77
ďakujem žienky varecháčky za hlasy. Ste zlaté.
ela77
Ďakujeme za pochopenie a snahu, ale akosi nás niekto predbieha. My sme poctivo zbierali iba náhodné hlasy celé dva týždne a niekto dal foto pred dvoma dňami a predbehol nás s hlasmi. Uvidím aké sú najnovšie výsledky. takže ste zlaté. Ďakujeme a s malým špuntom posielame veľkú pusu.
veronika353
I já se přidávám,máš krásného vnuka,doufám, že i já se někdy dožiju:-))))
ela77
Pozerám, že nás už predbehli o 50 hlasov, ale nech, zúčastnili sme sa, pochválila som sa vnúčikom, a navnadila poniektorých, ktorí ešte vnúčence nemajú. Už to asi nemáme šancu dobehnúť. Do nedele sme zbierali iba náhodné hlasy a keď som videla, že niekto asi zalarmoval celý facebook, tak som sa rozhodla poprosiť pomoc aj ja u vás. Nesklamali ste ma, ale ešte nám treba veľa, lebo protivník zaútočil dnes veľmi silne. Aj tak ďakujeme.
bahadur
Jestli ten kdo to fotil i tak vaří tak klobouk tak smekám klobouk.Ta fotka má duši.
ela77
@bahadur , fotila to moja nevesta, myslím že varí dobre a hlavne som ju navnadila na torty a to jej ide dobre, pretože má predstavivosť. Takže žezlo zobrala po mne (samozrejme i ja som pekávala iba pre vlastné potreby, tak i ona tiež, žiadne vo veľkom). Ďakujem vám všetkým za povzbudivé a lichotivé komentáre,Konkurencia zaútočila svojimi 350 priateľmi na facebooku a to je už sila. Predstihli nás myslím o 47 hlasov. Ale ako pozerám ešte sa tuším stále dá dávať hlasy. Hoci my sme mali foto od 14 februára a pozvoľna sme nechávali na náhodu, keďže však o tejto súťaži sa dalo zistiť iba najbližším a priateľom tak sme poctivo aj viedli a konkurencia pridala foto 26.februára a za dva dni mali asi 150 hlasov, tak som sa rozhodla dať vedieť o tejto súťaži známym cez fóra ku ktorým patrí aj varecha. Pomohli ste veľmi, povzbudili, pochválili, hlavne ďakujeme za krásne komentáre, ktoré konkurencii chýbajú. Ak ešte niekto chce podporiť, skúste, mám dojem, že sa ešte dá kliknúť.
ela77
Zdá sa že ešte súťaž funguje, lebo dnes pribudli hlasy a zobralo to. Tak uvidíme, ako dopadneme, ale i tak sme spokojní.