Je tu obdobie, kedy varíme údenú šunku,plece,krkovičku..., ktoré sú
zabalené v tej sieťke. Ako ju dávate z toho mäsa dole? Skúšala som
ešte teplé, aj studené - výsledok rovnaký, mäso ozobané ako keby
ho nejaké zvieratá chutnali, alebo tú sieťku dať dole pred varením-
nerozpadne sa potom?
Po obvarení treba teplotu stiahnúť a udržiavať na 80-85 stupňov celzia až do konca varenia.Koľko mäso váži,toľko hodín sa varí.Ja mávam tiež pravidelne problém so sieťkou,tak teraz som radšej stavila na krkovičku,lebo len teraz som prišla k tomuto receptu.Ale možno ti trochu tento recept pomôže...
Už akokoľvek urobíš,tak nech sa tebe,aj ostatným varecháčom s podobným problémom, podarí hravo zbaviť tej nepodarenej sieťky...
recepty.netcabinet.net/stranky/udene_maso_varenie.html...