Rôzne

Prosba pre Redakciu (Tomasa?)

kuchticka - fotkakuchticka, 2. januára 2015

Prejem vam v redakii uspesny a "zdravy" rok 2015.

Chcem poprosit niekoho v redakcii ci by mohli dat na Varechu velmi pekny concert (vianocny I ked je po Vianociach)
Nech sa nikto nepozera odkial pochadza, ale je to klasika, zasluzi si byt uznana.
Snazila som sa to pridat ja, ale nepodarilo sa mi to. Vdaka za malu sluzbu. Vasa kuchticka.

@zareaguj


Diskusia k téme

pacinka
Možno si jediný :-) Zbytočne tu tapetuješ!
Nezabudni že aj tu na vareche sú blogerky, ktorým tá stránka šlohla fotky, alebo celé recepty.
skillet
Mne tiež prišla odpoveď od redakcie až po týždni, zrejme majú dovolenku.

Pre @fakegamecz konkrétne mne skopírovali fotku z receptu, až po viacerých upozorneniach ju stiahli.
Tiež si myslím, že čo tu robíš je nekalá skrytá reklama.
kuchticka
Mila-verna @sovka , zrejme si dobre tipovala, Vdaka za podporu. Velmi casto uvazujem nad tym s akou dychtivostou som sa nemohla dockat az budem moct ist na varechu Byvala to pre mna zabava, rekreacia a skutocny odpocinok od starosti.
Prajem ti pre cely nastavajuci rok zdravie a nam vsetkym varechacom spokojnost na vareche.
1x sracz
sovka62
Ďakujem, @kuchticka moja, u mňa to bolo podobné, vždy som sa tešila, podobne ako keď sa stretávaš s rodinou. Ale to je za nami a dosť viny má na tom redakcia. Samozrejme, sú sviatky, možno naozaj majú dovolenku všetci naraz, prečo nie? Ale bolo by prinajmenej slušné upozorniť komunitu, že od-do nefungujeme, prípadne fungujeme obmedzene, či niečo podobné. Lenže nemali tú potrebu, skrátka robia prácu, je to pre nich zamestnanie a nie srdcová záležitosť, ako to bolo na začiatku. Zrejme od nich nikto viac nežiada, všetci sú spokojní, to len nás, "starých varecháčov" mrzí, že je tu mŕtvo, málo receptov, málo zážitkov, málo diskusií a živo začne byť až keď si niekto dovolí komentovať (a nebodaj mať svoj názor) recept panej, ktorá je pravdepodobne členka správnej rady Pravdy, alebo svokra (sestra, frajerka, vyberte si) niekoho dôležitého. Vtedy sa redakcia angažuje, zastane sa, odkáže komunitu do patričných medzí. Lenže takto "živo" by tu nemuselo byť, aspoň pre mňa, do tohto sa nezapájam, len ma to mrzí.
Aj ja ti prajem šťastný nový rok, nech nám slúži zdravie a nech sa podarí všetko, čo začneme.
sladkacokolada
@sovka súhlasím, tiež som už premýšľala či tá pani je hlavný sponzor varechy,,je to des čítat tie hádavé diskusie. Zdravím všetkých starých varecháčov, samozrejme okrem jednej panej P.
aroooo
@kuchticka , veď napíš o čo sa jedná, názov, kde to hľadať a možno niekto šikovný to sem pridá. Beriem, že každý má nárok na dovolenku /či prečo sa neozvali/, asi si tú dovolenku od varechy zoberiem aj ja aspoň na čas a nekliknem sem,znížim sledovanosť /až o moju osobu, ale bola som tu aj 3x dennne...to nespraví dieru do príjmov, / veď kto je zvedavý na neustále hádky,nesplnené sľuby a pod..... /len ako to vydržať, varechu som mala rada a aj varecháčov/, no uvidíme....
2x jarca a sracz