Prosim Vas niekoho o radu. Zijem dlhodobo v zahranici a samozrejme nikde tu neviem zohnat polohrubu a uz vobec nie hrubu muku. Vacsina recept na zakusky sa vsak bez polohrubej muky nezaobide. Velmi rada peciem, ale vzdy sa to s pouzitim dostupnej muky skonci fiaskom :-(((
@zareaguj
Inak kamoška keď letí do Anglicka za dcérou, tak zabalí: naše horalky, princezsky, bryndzu, kyslú kapustu, paradajkový pretlak, vanilkový cukor ....
Som prvý krát v UK, doma som vypekala všetko možné a tu skončilo všetko v koši. Skúsila som aj recept, ktorý je napísaný na múke SELF RAISING FLOUR - podľa mňa sa nedal jesť, no priateľovi chutil, ...
čítala som Vaše diskusie, "používať len HL" chystám sa na to, :) No idú Vianoce a "makové opekance" sa robia z PH, Čo si myslíte ? Bude ok keď dám HL ? dosť mi na tom záleží, pretože ak sa mi nepodaria tak "skolabujem" :D
Vopred Vám ďakujem,
Ivana14
tu máš link na moje Bobalky z hladkej muky, len bolo toho veľa, urob z menšej dávky . Ale boli výborne