Zdravím, chcela by som poradiť. Preberám zabehnutú prevádzku
penzionu s reštauráciou a potrebovala by som pár rád ohľadom
kuchárok a prevádzkarky. Vedeli by ste mi niekto poradiť?
Zdravím, chcela by som poradiť. Preberám zabehnutú prevádzku
penzionu s reštauráciou a potrebovala by som pár rád ohľadom
kuchárok a prevádzkarky. Vedeli by ste mi niekto poradiť?
@sovka je od fachu a to je len mini percento čo by si potrebovala vedieť a poradiť.
Vážim si aj tak tvoju odvahu, prísť s takým dotazom :-)
Prajem ti , nech sa darí v tejto dobe v podnikaní, ale keď sa správne budeš rozhodovať a s tými čo ti budú vedieť dobre poradiť , určite sa do toho časom dostaneš, budeš pracovať so živým materiálom , to nie je jednoduché, ďalej so štátom (odvody,zákony) nuž je to na zvažovanie :-) ale aj tak "veľa úspechov" zo srdca ti prajem.
a poslúchni radu od @2010