Uvaril som omáčku, nalial som ju na kuracie mäso a zrazila sa (použil som olej, múku, mlieko, kyslú smotanu, korenie, muškatový orech, soľ) normálne zápražka atď.
@zareagujUvaril som omáčku, nalial som ju na kuracie mäso a zrazila sa (použil som olej, múku, mlieko, kyslú smotanu, korenie, muškatový orech, soľ) normálne zápražka atď.
@zareaguj
Dnes som sa na to opytal sefkuchara. Vacsinou je to zmiesanie surovin rozlicnej teploty v klasickom postupe , ale tie nove nahrazky co su v smotane ako zelatina atd. robia sarapatu.
Na zbláznenie, kam sme sa to dostali a kto to zavinil?
jo jo
život nie je panenský
totok sa volá
k a p i t a l i z m u s
na 1.mieste zisk
človek iba nákupca
ciastocne si za to mozeme sami, chceli sme lacnu cenu, nie kvalitu.... nakoniec, dokial to budeme kupovat, bude sa to vyrabat a predavat