O Varecha.sk

Prečo niektoré recepty nevidím?

sharona - fotkasharona, 26. februára 2013

Dobrý deň, chcem sa opýtať, prečo sa mi nezobrazujú niektoré
recepty. Napríklad dnes som si chcela otvoriť recept "Minibaklažány s
hráškom" a vidím na obrazovke len komentáre k receptu, ale recept
nad tým nie je.

@zareaguj


Diskusia k téme

jody
predpokladam, ze autor ho vymazal
evanaaa
@sharona , kde je ten recept, v ktorý deň bol pridaný, chcem sa podívať, ako ho ja tam mám.
nadia56
@sharona , autorka recept odstranila-pravdepodobne ho pridala @michsamant , podla komentarov pod receptom sa tak zda, ze ona je autorkou receptu minibaklazany s hraskom, pozri v jej profile, mozno tam najdes nejaky podobny recept, pridava velmi dobre a chutne recepty,
@evanaaa , vela si neporadila, tvoj komentar je akysi dost chaoticky
michsamant
Recepty indickej kuchyne a tie, ktore mali suroviny tazko dostupne alebo nedostupne som na neustale vyrypovanie naco to sem pridavam, ked sa suroviny nedaju na Slovensku zohnat, odstranila z varechy. V profile mam uz len recepty, ktore su uvaritelne aj na Slovensku zo slovenskych surovin. @sharona ak chces recept na ten konkretny recept, poslem ti link nan cez sukromnu spravu.
kuchticka
@miska , to vyrypovanie je skutocne nevhodne, uraza toho, kto sa snazi dat hodnotny (alebo akykolvek) recept na varechu. Ved ked nemoze "ona " mozu ine podla toho receptu varit.
sharona
Ďakujem všetkým, to najjednoduchšie vysvetlenie, že bol proste zmazaný mi nenapadlo :-)
evanaaa
@nadia56 , nepochopila si - ja som nedávala radu, len som chcela vedieť, v ktorý deň bol ten rcp pridaný, žeby som skúsila pozrieť, či ho naozaj niet, zle si ma pochopila a ja som mala dať asi otáznik nakoniec.