Rôzne

Pre @Jerica .

stefanm - fotkastefanm, 30. augusta 2012

Tento príspevok má svoj príbeh .
Chcel som si urobiť , len tak , narýchlo jablkovú "pochúťku" a tak som sa hrabal v receptoch tu pridaných . Zapáčil sa mi recept :
 varecha.pravda.sk/recepty/strudla-rychlo-a-chutne-fotorec...

od @Jerica a to až natoľko , že som sa rozhodol venovať mu zaslúženú poctu a spracovať pre neho klip . Ako námet som si zadal : práca a koníček autorky receptu a hudobne som ho obohatil krásnou piesňou Gejzu Dusíka "Jablone" , ktorú naspieval v roku 1965 Zdeněk Kratochvíl .
Lenže ja si vždy pred uverejnením klipu vypýtam povolenie na zverejnenie , pretože používam (kradnem) aj osobné foto a údaje . A tak som @Jerici napísal a jej odpoveď bola , že je to pekné ale radšej by odo mňa mala spracovaný recept na jej "Pampúšikové opité rezne" :
 varecha.pravda.sk/recepty/pampusikove-opite-rezne-fotorec...

a šokovala ma konštatovaním , že jej obľúbený hudobný žáner ja ...Rock n Roll !!!!
A tak vzniklo toto :






Skúste ju presvedčiť , že chcete vidieť aj jej "zhudobnenu" š t r ú d l u !!!

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
S @jericou sa nám páčia rovnaké veci, pampúšíkové rezne (vyskúšané už viac razy, výborné) a aj rovnaká muzika. @stefanm , Jablone by sa hodili pre generáciu, ktorá sa narodila ešte pred nami, naša mladosť, to je rock and roll, Beatles, Simon and Garfunkle, Rolling Stones, Paul Anca, Engelbert Hamperding a aby som nezabudla na môjho milovaného Roya Orbisona.
Takže ten klip sa mi páči, ale pokojne sprav aj štrúdľový, veď sa sem hádam zmestí.
sylvinka
Pekné videjko! Ja by som teda chcela vidieť aj zhudobnenú štrúdľu,ale prepáč tie Jablone mi k našej Jarke fakt akosi nepasujú :-(
ajuschka
Ja osobne by som si tam vedela predstavit takeho Raya Charlesa :)
stefanm
Pesnička (asi) nepasuje k pani Jarmilke ale určite pasuje k jablkovej štrudli a k jej prekrásnej záhrade!!



evusik
no paráda... najskôr šnicla a ako dezert jablková štrúdla...
@stefanm palec hore :-)
kuchticka
Ked som zacala citat, ze @stefan spracoval svojim umenim fotorecept od nasej dobrej milej kucharky @jarky , uz som sa naramne tesila a nakoniec bola trochu sklamana, lebo to prve video som vobec nevidela, nepocula, neslo to. Tu skrasnu strudlu som videla, ale ziadnu hudbu zasa nepocula. Kde bola chyba @stefan ? Vzdy vsetky tvoje hudobno-obrazove umienie vidim i pocujem perfektne.
A @sovka , ked rok and roll, tak nesmieme zabudnut i na Elvisa P.
damisa
@stefan patrí Ti pochvala, obidve videá sú super, hneď ma napadlo čo bude v nedeľu na obed....
sovka62
@kuchticka , toho som ani nespomínala, pre mňa Elvis a rock and roll jedno sú. Ale mala som, veď nespieval len rock. Taká Love Me Tender musí chytiť za srdce každého, myslím, že aj našich dnešných mladých. No a mňa zvlášť. Túto skladbu hrali na našej stredoškolskej zábave, keď sa môj terajší manžel, ktorý od začiatku zábavy po mne pokukoval, odhodlal vyzvať ma do tanca. Prišli sme na parket a po pár taktoch sa pieseň skončila, príliš dlho sa odhodlával. Schuti sme sa zasmiali a šli si sadnúť, ale kontakt už bol nadviazaný, takže táto pieseň má pre nás zvláštny význam. Odvtedy sme spolu, on mal osemnásť, ja šestnásť, po vyše piatich rokoch chodenia sme sa zobrali a doteraz nám to drží. A viete, že vo februári 2013 bude od tej zábavy päťdesiat rokov?
jerica
pre všetky čo milujú to čo ja , 50-60roky:-) čo tak zatancovať si ešte "rokáčik" @stefanm si jednoducho náš Benjamín na vareche .sk
moja láska :



zdezda
supeeeeeeer, všetky videjká + pesničky, ďakujem, že ste to sem dali :-)
danielas
Gratulujem Jarka! Krásne Ti to @stefanm pripravil. Je skutočne milý, sympatický a šikovný gavalier
hannah22
tíško závidím tú šikovnost, je to supeeer a teším sa čo nové uvidím...:)))
bozulka
Jarka to je moja srdcovka a "rokáčik" k tomu patrí,ešte stále ma to nenecháva kľudnú ...:-))
Štefan aj tebe vďaka...!
kuchticka
@jerica , krasneeeeee a vdaka. Skoro som vyskocila a zadupkala si s Elvisom. Vdaka vam vsetkym ktori pridavate hudbu, humor a mile slova. Toto tiez patri k zdravemu zivotu okrem potravin.
kuchticka
@sovka , mas moje sympatie a zistujem, ze mame vela spolocneho. Ak zabudnem do februara, tak vopred GRATULUJEM a zelam dalsich vela rokov so svojou prvou laskou. Pozdravujem do Trnavy.
majkahra
Perfektné obidve videá a výborné recepty.
Ďakujem nie len za pôžitok chute, ale aj duše