Rôzne

Prazenica, omeleta

janny300 - fotkajanny300, 29. júla 2013

Zaujimalo by ma len tak cisto nahodne ako ju konzumujete vy.Ja
vacsinou prazenica plus tanculky .A pri dovolenkach pozor na
hotelove ranajky vacsinou tam robia tu z krabice .ojjoj joj.

@zareaguj


Diskusia k téme

10 komentáre k článku
omeleta s horčicou a cibuľou, k tomu chlieb, - je to aj výborná desiata
Tancuľka je predpokladám Tanečnica poľná alias Špička, drobná huba vhodná aj do polievok, menej mäsitá, ale pekne vinia
omeleta mi nerobí problém,pri praženici by som potrebovala samotku :-D,ma zdúva
Ja a môj cholesterol máme tajnú dohodu.Z času na čas on si odskočí , a ja ho trochulinko oklamem. Tak tie vajíčka- to dar z chladničky keď nie je kontrola nablízku.Praženica- klasika, niekedy vylepšená jarnou cibuľkou, hubami. No omeleta je problém.Vajíčka-dve- , zrnko soli, kvapka mlieka, vyšlahať, upiecť.K tomu paradajka, paprika.. A k tomu dobrý čerstvý čierny chlieb s maslom.No, moja doktorka by asi nebola nadšená, tak po nej nepátrajte, neudávajte.Dobrú chuť!
Ja rozšírim vajcový repertoár aj o vajcia varené na mäkko do skla a na tvrdo. Ľúbim vajíčka na všetky spôsoby, lebo sa dajú skombinovať s hocičím, dozdobia chlebík alebo obložený tanier.