nedávno som robila plnku do zákuskov, no akosi sa mi zrazila aj
napriek tomu že všetky suroviny mali rovnakú teplotu, ale kedže
bola kokosová, tak som to zamaskovala, ale ako sa dá plnka opraviť,
alebo čo s nou, aby som ju nemusela vyhodiť, ale použiť ju?
ĎAKUJEM
- mám odskúšané, funguje to
alebo dať misku s krémom nad paru, chvíľu šľahať, stačí ručne, ked sa začne po okrajoch misky trocha topiť, dať dole z pary, prešľahať mixérom, nechať vychladnúť - aj to mám odskúšané, funguje
2. celý "pokazený" krém trochu nahrejem na pare, nechám chvíľu ochladiť a opäť poriadne vyšľahám - toto funguje pomerne rýchlo.
Inak ma táto neplecha vie veľmi nazlostiť a stane sa to najmä vtedy, keď mi na kvalite zvlášť záleží :-)))